Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
iar s-a scos Rares asta......
sa mai zic si eu........nu mai zic ca stie si el......ii recomand prietenului meu Catalin sa-l coopteze intre organizatori
M-am scos,Noni!
Iar ma pun intr-o grupa usoara si iar ajung pana sus
Lasand gluma la o parte,si la concursurile organizate la Reghin chem mereu cativa oameni de baza langa mine sa supravegheze daca totul se face corect,astfel incat nimeni sa poata sa zica nimic.Pana acum n-am avut plangeri,totul se face la vedere dupa reguli stabilite.
ps.daca vii sambata sa-mi aduci lemnul ala,iar eu iti aduc in schimb o sticla de palinca buna
Rares nu beau dar o palinca e buna la casa omului.......lemnul e la Sorin el vine sigur si il aduce.....in rest bafta si numai bine
Au optat pentru cazare,pana in prezent:
Cluj-2 camere
Rădăuți-2 camere(baietzii vin cu 3 mese,care trebuie montate de vineri seara)
Focșani-Adjud-2 camere
Galatzi-1 camera
Iași-2 camere
Aceste camere va stau la dispozitie si pt ziua de sambata spre duminica,daca santeti obositi
Au optat pentru cazare,pana in prezent:
Cluj-2 camere
Rădăuți-2 camere(baietzii vin cu 3 mese,care trebuie montate de vineri seara)
Focșani-Adjud-2 camere
Galatzi-1 camera
Iași-2 camere
Aceste camere va stau la dispozitie si pt ziua de sambata spre duminica,daca santeti obositi
sunt Iuliu din Rădăuți, as vrea sa stiu daca pot beneficia si eu de o camera ca sa pot veni de vineri seara. In caz contrar voi veni sambata cu ce gasesc si eu...
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
Am si eu o intrbare pt domnii din Bistrița ....
se ofera cineva care are un loc liber sa ma ia si pe mine de la Vatra Dornei pana la Fălticeni dus si intors.... daca este un loc in masina????astept un raspuns si multumesc anticipat
Am si eu o intrbare pt domnii din Bistrița ....
se ofera cineva care are un loc liber sa ma ia si pe mine de la Vatra Dornei pana la Fălticeni dus si intors.... daca este un loc in masina????astept un raspuns si multumesc anticipat
Din pacate venim cu o singura masina si nu mai avem loc.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
3.Năstase Costic?-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
axinte vasile -open loc 4 la galati
..Clasament Amator:
1 URSULEAN VASILE - STRAJA - SUCEAVA
2 PUSCA SERGIU - Brăila
3 ROSCA VIRGIL - Galați
4 AXINTE VASILE - ROMAN
Domnul Axinte a luat locul 4 la amatori nu la open.
Blade: TBS Old Tag
Fh:XIOM Vega Pro
Bh:XIOM Vega Pro
De la Roman:
1.B?isan Paul-amatori
2.Donis? Viorel-amatori
3.Năstase Costic?-amatori
4.Axinte Vasile-amatori
axinte vasile -open loc 4 la galati
..Clasament Amator:
1 URSULEAN VASILE - STRAJA - SUCEAVA
2 PUSCA SERGIU - Brăila
3 ROSCA VIRGIL - Galați
4 AXINTE VASILE - ROMAN
Domnul Axinte a luat locul 4 la amatori nu la open.
din cate stiu primii 4 merg la open,nu???
la fel si cu rosca virgil,el nu trebuia sa joace la amatori la Brazi.
Suntem la mijlocul grupelor inferioare (6 grupe a cate 12 jucatori).
Organizarea buna, n-au fost incidente, doar zapada care a cazut de dimineata, daca se poate incadra la asa ceva (personal eu abia astept sa merg la schi ).
Un nou update in momentul terminarii grupelor inferioare.
Acu cateva ore s a terminat acest turneu.Au participat 72 concurenti.Sfidand codurile meteorologice de avertizare,au participat concurenti din București,Cluj,Bistrița,Galați,Iași,Focșani,Adjud, Comănești,ca sa nu mai mentionez pe cei din judetele limitrofe.Le multumesc tuturor pt participare,ne am straduit,cu mijloacele pe care le am avut la dispozitie,sa facem o treaba cat mai buna.
Multumesc in mod special lui Vasile Ursulean(care a asigurat transportul a 3 mese dus-intors de la Rădăuți),lui Adi Valcu,care a furnizat un rand de cupe de rezerva,baietilor din Neamț(Gatea-Andrei),Tudurean si C Orza care ne au ajutat cu filee, dlorToth Leorda Mosneagu,Apian care au organizat asezarea la mese si desfasurarea propriu zisa a turneului.
Clasamentul in partea superioara arata cam asa(nu am ramas pana la sfarsit,fiind presat de oaresce probleme urgente):
1.TOTH LASZLO-CLUJ
2.NISTOR DOREL-BISTRITA
3.RUSU CRISTIAN -BUCURESTI
4.LEORDA RARES-REGHIN
Comentariu