Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV
Cata, meciul de 3-4 cu Rares l-am castigat eu.
Cateva mentiuni pentru organizatori :
In rest, felicitari organizatorilor pentru eforturi, a fost un concurs frumos si foarte probabil voi reveni la urmatoarele.
Cata, meciul de 3-4 cu Rares l-am castigat eu.
Cateva mentiuni pentru organizatori :
- A fost destul de frig in sala. Din pacate salile tip Nastase au o groaza de carente constructive, iar incalzirea cand afara sunt 0 grade sau sub este una dintre ele. Pe cat posibil ar fi de preferat ca in sezonul rece turneele sa se desfasoare in sali cu o incalzire mai buna.
- Din pacate toate mesele au fost slabe dpdv calitativ, iar lumina n-a stralucit. Daca pentru majoritatea meciurilor acest fapt nu a contat, ar fi fost totusi de preferat ca eliminatoriul sa se desfasoare in niste conditii mai bune - macar 2 mese aprobate ITTF mutate astfel incat vizibilitatea sa fie cat mai buna.
- Numarul de meciuri a fost prea mare, primii 4 jucand nu mai putin de 19 partide. Ar fi fost mai bine de mers cu 8 grupe inferioare de 9, apoi 8 superioare de 4 si apoi eliminatoriu. Ar fi rezultat astfel 8+3+4=15 partide .... un numar ceva mai rezonabil (tot ce e peste 15 mi se pare deja mult). Singura varianta in care se joaca 19 meciuri ar fi o pauza de pranz de 1 ora - 1 ora jumate .... nu poti sa joci o zi intreaga cu 2-3 sandwich-uri si ceva ciocolata.
In rest, felicitari organizatorilor pentru eforturi, a fost un concurs frumos si foarte probabil voi reveni la urmatoarele.
Comentariu