Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc tuturor care m-au ajutat:Shuni ,Mihai, Elena,Cristi & Cristi, Cipri, Cornel ,Vasi,Petre si in special "Doctoru' ", la buna desfasurare a concursului .Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Cristi, ce ai cautat in cimitirul vesel? Aici nu ai cum sa jelesti...Zici ca esti la muzeu, merita vizitat cat esti in viata, pacat ca este f departe de Brașov.
Felicitari organizatorilor, ...am deschis toate pozele si mi-au placut atat ele cat si locurile voastre.
Sunyi o sutit numarul de la masa si se da mai rotund decat e in realitate!!!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Pentru prieteni ,,NU CONTEAZA DISTANTA ,,TURNEELOR ca sa viziteze ,,TARISOARA NOASTRA,, . Vorba lui Shuni ( NU CONTEAZA PE CE JOCI,CU CE,CU CINE,IEI LOCUL 1!!!!) si cunoaste multi prieteni din tara.
- - - Actualizat - - -
Am revenit cu pozele de la SIHETU MARMATIEI(din cauza unei mici erori au fost sterse).Multumesc R.CRISTIAN
Cine-odata la noi vine,
Pretin bun cu noi ramane,
Caci cu omenie mare,
Ne primiti pe fiecare!
.............................
Si cu drag om mai zani
Numa sanatosi de-om fi!
Comentariu