Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A Moinesti 17 mai 2014

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Moinesti sub motto-ul "Tenis de masă - Mon amour"

Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37

Comentariu

• Ultima editare de PaliHR; 18.mai.2014, 10:49.
      FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
      Tel : 0742 257 995

Comentariu

• Felicitari din nordul tarii , ma bucur pentru voi ,BRAVO, pozele spun tot!
        Lemn:Matsushita Def:,Fh:Nitaku P1Bh: TSP Curl P-4 Chop
        http://www.tenismasa.ro/

Comentariu

• Felicitari Sebastian, ne-am simtit excelent, gazde primitoare, conditii de joc foarte bune (un pic slaba lumina spre seara), cu siguranta vom reveni si la Moinesti.
          Nota 10 Sebi.
          Multumiri si d-lui Marcel Giosan care a facut ca totul sa mearga struna (bun la casa omului ).
          Felicitari tuturor participantilor, frumos din partea d-vs ca ati dat curs invitatiei lui Sebi.
          Celor de pe podium... BRAVO VOUA !
          Respect.
          Blade: lemn off...ce lemn !
          Bh: cu tepi
          Fh: fara tepi

Comentariu

• Daca cineva a gasit un prosop butterfly albastru bleumarin cu nuante de rosu rog sa lase un mesaj . Multumesc

Comentariu

• Felicitari Seby si Marcell. f frumos concursul.si foarte greu,jucatori foarte buni,felicitari inca o data pentru un concurs reusit! Felicitari castigatorilor cat si invinsilor!

Comentariu

• Finala Amatori

Scuzați calitatea imaginii, am avut un ajutor cam "adormit" in spatele camerei , dar am ales sa o postez chiar si in aceste conditii, pentru ca dincolo de jucatorii putin "blur-ati" se poate vedea cu usurinta valoarea tehnica a meciului, in care a avut castig pana la urma experienta celor zeci de ani de tenis.

Comentariu

• Premiere Amatori

Comentariu

• Postat în original de Mihai.10 Vezi post
                    Daca cineva a gasit un prosop butterfly albastru bleumarin cu nuante de rosu rog sa lase un mesaj . Multumesc
                    Adio! Cati nu se sterg cu prosoapele mele !? Turneul si prosopul...
                    Hobby: Motoare si ski !
                    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Rezultate Open

Ultima editare de marcelgiosan; 20.mai.2014, 17:06.

Comentariu

• Semifinala Open: Ursulean Florin - Giol Mihai

Din pacate mi s-a terminat bateria și restul de 3 seturi, inclusiv cel mai lung și mai frumos schimb de mingi din concurs, nu le-am filmat.

Comentariu

• Clasament Amatori - Superlink

S-au mai âmbogățit profilele jucătorilor participanți la Moinești cu fotografii. Pentru accesare rapidă dați click pe nume sau localitate.
                          Ultima editare de marcelgiosan; 20.mai.2014, 17:05.

Comentariu

• Finala Open

Ultima editare de marcelgiosan; 18.mai.2014, 16:42.

Comentariu

• Clasament Open - Superlink

Ultima editare de marcelgiosan; 18.mai.2014, 19:08.

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post
                                Adio! Cati nu se sterg cu prosoapele mele !? Turneul si prosopul...
                                Gelu,pot sa iti inscriptionez prosoapele cu "Gelu Tabi" daca vrei si asa sigur nu o sa-ti mai dispara.

Comentariu

• Postat în original de Zosim1 Vezi post
                                  Gelu,pot sa iti inscriptionez prosoapele cu "Gelu Tabi" daca vrei si asa sigur nu o sa-ti mai dispara.
                                  Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe
                                  Hobby: Motoare si ski !
                                  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post
                                    Nu cred ca dispar, cred ca le uit,...ma concetrez sa nu uit paleta, aparatul foto si binenteles sa-mi iau ramas bun. Mai nou imi iau prosoape de unica folosinta, gen zdrențe
                                    Daca le inscriptionam cu 'Gelu Tabi" o sa te trezesti cu o duzina de prosoape calcate, spalate si impachetate cand faci vre-un turneu la Bv.

Comentariu

• A meritat deplasarea la Moinesti.Atmosfera excelentă ,organizare la ?năltime,conditii de joc la fel,participanti selecti,jocuri spectaculoase,invingatori merituosi.Felicitari tuturor.Voi mai veni.

Comentariu

• Ne - am simțit ca de obicei foarte bine la Moinesti. Vom reveni cu mare drag și la turneele viitoare. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui turneu.

Comentariu

• Felicitari Costi pt. castigarea turneului - open, precum si pentru ca te ocupi de organizarea atator concursuri la Focșani! Abia astept sa vin la cel din data de 24.05.2014. Pana atunci, toate cele bune.
                                          Nittaku Acoustic
                                          FH - Xiom Omega V Tour
                                          BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

• am fost instiintat ca la trebuie modificat la nume de la GHUZAN LA GHIUZAN de la Roman,multumesc Marcele

- - - Actualizat - - -

Postat în original de Oblio Vezi post
                                            am fost instiintat ca la trebuie modificat la nume de la GHUZAN LA GHIUZAN de la Roman,multumesc Marcele
                                            ca trebuie modificat,am gresit

Comentariu

• Astazi, am virat in contul lui Sorin Botirca, 116 lei taxa turneu A Moinesti 17.05.2014 (67 participanti -7 copii - 2 org. = 58x2 = 116 lei)
                                              Blade: Timo Boll Spirit FL
                                              FH: Tenergy05
                                              BH: Tenergy05

Comentariu

Procesare...
                                              X