Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Butterfly Gergeley foarte vechi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ultima editare de cerbu.nicu; 12.mai.2014, 07:31.Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05Taguri: Nimic
adaug Butterfly korbel varianta joponeza. 160 ron stare foarte buna. revin cu poze
- - - Actualizat - - -
valabilYasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
merge 15 sute pe el boss ??? ))
de ce nu cititi regulamentul
aici nu este targul vitan
pretul este obligatoriu
"4. Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitație! în acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preț estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preț "nu stiu cât ar face" sau "aștept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu! ATENȚIE - prețul estimativ nu trebuie sa depășească prețul oficial! Siteul nostru nu încurajează BIȘNIȚA!"Ultima editare de alexv; 02.iun.2014, 14:25.Viscaria /Tenergy 05 Hard fh/Tenergy 05 bh
Comentariu
Postat în original de alexv Vezi postmerge 15 sute pe el boss ??? ))
de ce nu cititi regulamentul
aici nu este targul vitan
pretul este obligatoriu
"4. Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitație! în acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preț estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preț "nu stiu cât ar face" sau "aștept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu! ATENȚIE - prețul estimativ nu trebuie sa depășească prețul oficial! Siteul nostru nu încurajează BIȘNIȚA!"Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Era copy/paste din regulament.
Iar oferta mea a fost la fel de serioasa ca anuntul dvs fara pret
Merge 15 sute boss era o subtilitate ))Viscaria /Tenergy 05 Hard fh/Tenergy 05 bh
Comentariu
Postat în original de alexv Vezi postEra copy/paste din regulament.
Iar oferta mea a fost la fel de serioasa ca anuntul dvs fara pret
Merge 15 sute boss era o subtilitate ))Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:59.Procesare...X
Comentariu