Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
.........voi reveni asupra anuntului initial si sistemul o sa fie cu 4 calificati din inferioare si in continuare grupe superioare de 4 jucatori.
Disponibilitatea ta mă face să fiu prezent. Cu trei calificati nici mie nu-mi placea, cu toate ca in procent de peste 50% as fi avut sanse sa trec in superioare. Sistemul asta cu trei calificati (Mangalia, etc) nu mi-au placut niciodata, uneori l-am inteles ca fiind impotriva aglomaratiei, altii spun ca nu se mai fac aranjamente (eronat, ba este chiar mai simplu cu doi contra unul).
Daca ai nevoie sa te ajut la ceva sunt disponibil, poate la copii....
Vladoiu Gelu...Brașov...amatori...cu cazare vineri si sambata
E o varianta si sistemul de 3 concurenti in grupa superioara ;cand ai raport nr.jucatori / nr.mese mare ,sistemul de 3 in grupa superioara te mai relaxeaza un pic ( ai 3 jocuri de jucat fata de 6 jocuri -grupa de 4 jucatori);
oricum e mai omenesc sistemul cu 3 jucatori in superioara decat eliminatorii direct dupa grupe inferioare.
Va rugam pt inscriere , Uzuneanu Costica , Galați - solicita la sectiunea amatori .
Cu multumiri
Conform regulamentului, poate participa doar la categoria
Open chiar dacă acum datorita neparticiparii apare în clasament cu media 0. în martie 2013 avea media 22p și pana la următoarea participare (cand poate acumula mai putin de 18p) este obligat sa joace la Open.
COSTINE sa ai grija si de cei care vor absenta .La vechiul A unii prieneni au mai tras chiulul si nu au fost putini . E bine ca GELU BV contabilizeaza situatia . Bunul simt te obliga daca nu vii sa anunti organizatorii ,
COSTINE sa ai grija si de cei care vor absenta .La vechiul A unii prieneni au mai tras chiulul si nu au fost putini . E bine ca GELU BV contabilizeaza situatia . Bunul simt te obliga daca nu vii sa anunti organizatorii ,
Asa este....
La ultimul turneu au lipsit cativa, unii dintre ei sunt inscrisi acum (3) . Costi decide ce si cum, ar putea sa nu-i primeasca. Amatur-ul intervine la doua nemotivate, dar nu poate sa-i impuna lui Costi sa-i primeasca, mai ales ca lui i-au creat probleme. Probabil ca si-au cerut scuze (cei in cauza),....noi nu le-am vazut pe forum.
Salutare...Voinea Emil,Brăila la open...
Dacă mai sunt doritori din zonă(Brăila-Galați) care vor să participe și nu au transport,mai avem 2-3 locuri disponibile la mașina lui Ionel Coclea...tel.de contact 0747497988
Asa este....
La ultimul turneu au lipsit cativa, unii dintre ei sunt inscrisi acum (3) . Costi decide ce si cum, ar putea sa nu-i primeasca. Amatur-ul intervine la doua nemotivate, dar nu poate sa-i impuna lui Costi sa-i primeasca, mai ales ca lui i-au creat probleme. Probabil ca si-au cerut scuze (cei in cauza),....noi nu le-am vazut pe forum.
asa este domnii mei,
mi se pare TOVARASESC ca cei care s-au inscris la turneul anterior si au absentat fara motivatie, afisata pe forum sau sub alte forme organizatorilor, sa fie inlaturati de la prezentul turneu (ca sa nu ma mai trezesc ca ma deplasez pentru 3 meciuri !!!)
va multumesc pentru intelegere (cine poate)
Comentariu