Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Concurs B Cocorastii Mislii 17.05.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari Luci,felicitari Miron si felicitari colegilor din brasov pentu prestatia buna.
Data viitoare v-a fi si mai buna!
Comentariu
Frumos....mi-ar fi placut sa fiu acolo cu toti cunoscutii si prietenii pe care i-am revazut cu ajutorul imagi ilor si scurtelor metraje oferite de Gelu ,dar viata ne surprinde mereu si nu intotdeauna putem face ceea ce vrem.Felicit pe toti cei ce au facut posibila aceasta zi la Cocorastii Mislii,organizatori,participanti si nu in ultimul rand Dlui primar Daniel Alexandru.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
organizator turnee- 17.mar.2009
- 1248
- Baicoi
- 55
Likes given: 0Likes received: 1
In primul rand vreau sa multumesc gazdelor noastre( in special lui Gabi Neacsu cel care este motorul acestei miscari) pentru ospitalitatea cu care ne-au primit de fiecare data si cu care de altfel ne-au obisnuit Cupa Stejarul fiind la a treia editie.Multumim dl-ui primar Daniel Alexandru care de fiecare data a fost alaturi de noi si ne-a onorat cu prezenta.Multumesc tuturor celor prezenti pentru conduita sportiva si fair play.In nume personal va multumesc tuturor pentru felicitari dar inainte de faptul ca suntem castigatori sau nu ramanem o mana de oameni ( din ce in ce mai multi spre bucuria mea) care trebuie sa promovam in primul rand prietenia si onestitatea.Multumesc dl-ui Dan Bodeanu;Adi Lazaroiu;Gelu Vladoiu care au pus umarul la buna desfasurare a acestei sarbatori 'tenisul de masa".Era sa uit; VICTORACHE, sincer chiar ti-am simtit lipsa, toata lumea m-a intrebat de tine,oricum stiu ca ai fost alaturi de noi.Felicitari tuturor celor prezenti, a fost o sambata foarte frumoasa.
Comentariu
maestru- 26.mar.2012
- 1513
- Paulesti
- 59
Likes given: 2275Likes received: 817
Postat în original de nekhy Vezi postUn turneu frumos din toate punctele de vedere...felicitari organizatoriilor si tuturor participantiilor...cred ca am avut noroc din nou O sa revin cu placere la Cocorastii Mislii...Sa ne vedem cu bine
Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk
Comentariu
SUntem onorati de frumoasele aprecieri facute la adresa noastra a Cocorastenilor. Multumesc Lucian pentru sprijinul deosebit pe care ni-l oferi in fiecare an, multumesc domnului Dan Bodeanu, multumesc Adrian Lazaroiu, multumesc Gelu Vladoiu, multuemsc domnului Primar Daniel Alexandru si nu in ultimul rand baietilor mei de la TC Stejarul, mai ales pentru activitatea depusa inainte si dupa turneu (organizatorii stiu de ce. In rest, sa ne vedem cu bine sanatosi si la anul!
PS Multumim Victorache ca nu ne uiti niciodata!
Comentariu
Cam tarziu scriu acest mesaj ! La Cocorasti m-am simtit excelent inca de la intrarea in localitate( SAT ROMANESC,BINE INTOCMIT,CU ABSOLUT TOATE STRAZILE ASFALTATE,CU O BAZA SPORTIVA DE EXCEPTIE,PEISAJE DE BASM SI...O COMUNITATE LOCALA GREU DE EGALAT), nu am crezut niciodata ca in centrul Romaniei se afla un sat 100% european.Doresc sa-i multumesc lui Gabi Neacsu,care mi-a dat ocazia sa petrec cea mai frumoasa zi de sambata de cand sunt in Amatur.Invit pe aceasta cale,toti amaturisti si nu numai,sa treaca macar in vizita prin aceasta localitate.Poetul spunea,,nemurirea s-a nascut la tara" eu completez-si tot la tara traieste.Daca doriti o iesire la iarba verde unde sa gasiti liniste nu ezitati sa mergeti la Cocorastii Mislii(PH) si nu veti regreta!
Comentariu
Postat în original de Brulea Petre Vezi postNu pot spune ca am jucat bine ,dar cred ca m-am descurcat bine la spritul final
Eu la bautura nici nu ies din grupa inferioara,dupa 3 beri ma aduni cu farasul de pe jos.
Comentariu
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postAdica la spritzuiala finala ati ocupat un loc bun?Felicitari!!Sunteti tare.
Eu la bautura nici nu ies din grupa inferioara,dupa 3 beri ma aduni cu farasul de pe jos.
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5605
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5584Likes received: 2284
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
Felicitari Liviu Miron si Andrei Suditu ! Acum vad ce ati facut pe acolo !
Despre Lucian nu ma mir, s-a razbunat pentru Baicoi !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:39.Procesare...X
Comentariu