94 gr.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut JOOLA ROSSKOPF EMOTION
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de phill Vezi postcaut JOOLA ROSSKOPF EMOTION
probabil ai văzut între timp. eu am observat din întâmplare și postul ăsta și cel scris de Emi. dacă n-ai văzut, caută postul despre ?Emi-TT?. el a scris acolo chiar despre paleta asta ceva.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
comenzi inafara pot face si eu.eu il doresc de aici sa stiu gramajul(pt.mine este f.important)
Multumesc oricum.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1846Likes received: 1510
Postat în original de phill Vezi postcomenzi inafara pot face si eu.eu il doresc de aici sa stiu gramajul(pt.mine este f.important)
Multumesc oricum.
EMI
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postCel pe care l-am pus in setul de palete de teste are 85 de grame.Iar daca doresti un gramaj anume trebuie sa imi spui.Este un lemn care se primeste in loturi mici si pleaca repede din depozit in general pe precomenzi.Acum doua saptamani cind am fost si am luat acel lemn Rosskopf Emotion am ales din aprox 100 de lemne pe cel pe care l-am vrut eu adica de 85 de grame.Iar dupa vre-o 3-4 zile cand am facut comanda pt cineva am primit raspuns de livrare pe data de 6.oct. Deci pe 6 sunt in fabrica la Joola si am posibilitatea sa aleg si sa le cantaresc.Tu alegi.
EMIVictas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:26.Procesare...X
Comentariu