Adi , am vazut ceva interesant in clasamentul dat de tine , in cele 4 grupe superioare ai doar 2 locuri 3 si 6 locuri 4 ( aritmetica mea spune altceva , sau mai e vreun artificiu de calcul sub acoperire ) .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Cupa "Arena" Sibiu 24 Mai 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de marius1964 Vezi postAdi , am vazut ceva interesant in clasamentul dat de tine , in cele 4 grupe superioare ai doar 2 locuri 3 si 6 locuri 4 ( aritmetica mea spune altceva , sau mai e vreun artificiu de calcul sub acoperire ) .
Comentariu
senior- 24.sep.2013
- 299
- CRISTIAN,SIBIU
- 60
Likes given: 38Likes received: 17
Noi va multumim,super organizare ,mare noroc au avut cei de pe locurile fruntase,a trebuit sa ma grabesc la <<votare>>!?! Am vazut meciuri spectaculoase, stiluri frumoase,oameni frumosi si veseli,ba chiar si unul mai trist !!Ca-n viata ! Din punctul meu de vedere(oricum am stigmatism la ochiul drept,cam rastoarna imaginile!) ,se pare ca am iesit pe primul loc,destul de onorant pentru prima participare..Nu ma grabesc nicaieri,bunicii mei au murit dupa 90 de ani,am gene longevive, va rog sa nu mai fiti indulgenti cu mine data viitoare! Eu chiar vreau sa ajung,cam asa ca dl Dordea Lucian,m-a incantat cu stilul sau ! Pe curand !MAZUNOV-FL-109GR.
DONIC BLUEFIRE M2
DONIC BLUEFIRE M2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:55.Procesare...X
Comentariu