Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Adi , am vazut ceva interesant in clasamentul dat de tine , in cele 4 grupe superioare ai doar 2 locuri 3 si 6 locuri 4 ( aritmetica mea spune altceva , sau mai e vreun artificiu de calcul sub acoperire ) .
Adi , am vazut ceva interesant in clasamentul dat de tine , in cele 4 grupe superioare ai doar 2 locuri 3 si 6 locuri 4 ( aritmetica mea spune altceva , sau mai e vreun artificiu de calcul sub acoperire ) .
s-au calificat primii 4 de pe locul 3 din grupele superioare..deci 6-4=2
Noi va multumim,super organizare ,mare noroc au avut cei de pe locurile fruntase,a trebuit sa ma grabesc la <<votare>>!?! Am vazut meciuri spectaculoase, stiluri frumoase,oameni frumosi si veseli,ba chiar si unul mai trist !!Ca-n viata ! Din punctul meu de vedere(oricum am stigmatism la ochiul drept,cam rastoarna imaginile!) ,se pare ca am iesit pe primul loc,destul de onorant pentru prima participare..Nu ma grabesc nicaieri,bunicii mei au murit dupa 90 de ani,am gene longevive, va rog sa nu mai fiti indulgenti cu mine data viitoare! Eu chiar vreau sa ajung,cam asa ca dl Dordea Lucian,m-a incantat cu stilul sau ! Pe curand !
Comentariu