Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand/Schimb paleta Xiom Off+

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand/Schimb paleta Xiom Off+

Vand sau schimb o paleta formata din lemn Xiom Axelo + fete Xiom Omega IV Pro. Fetele au fost taiate pe acest lemn si nu au fost dezlipite niciodata.
    Paleta este in stare foarte buna, s-a jucat doar de cateva ori cu ea.
    Este o paleta foarte ofensiva. Pentru mine este prea rapida si nu am control. Sunt interesat de un lemn Nittaku Septear sau Butterfly Primorac cu niste fete Yasaka Rakza 7 Soft.
    Pret 350 Ron.

salut ce dimensiune au fetele si care ar fi pretul pt ele ?
    Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Nu vand fetele separat ci doar paleta cu totul.
      Sorry...

Comentariu

Pare superba!..Tare mult as fi vrut s-o incerc inainte...Am o paleta XIOM CHAMPION PRO OFF, de frica vitezei am cerut fete hibrid-defensive pe ea YANUS DF,2.0 mm, am avut aceeasi senzatie la inceput,insa (aproape fizic!), cere sa ataci orice minge,orice serva,indiferent de spinul adversarului..Banuiesc ca aceeasi senzatie o da si AXELO,dar si cu fetele astea ofensive,cred ca e bomba cu neutroni..Daca e in stare foarte buna, ar fi pacat s-o vindeti asa ieftin,va rog mai incercati-o,ofensiv,ofensiv,ofensiv...Ar fi fost interesant un schimb,chiar si la un antrenament scurt,insa n-am drum prin București..Oricum,succes,deja invidiez norocosul posesor...
        MAZUNOV-FL-109GR.
        DONIC BLUEFIRE M2
        DONIC BLUEFIRE M2

Comentariu

Da, ai dreptate, cere atac imediat, insa eu jucam pana acum defensiv si e o schimbare majora de stil de joc cu care nu stiu daca ma pot obisnui.
          Cum e cu paleta ta ofensiva si cu fetele defensive?
          E mai imblanzita ?

Comentariu

Nici eu nu eram ofensiv,joc doar la nivel amator,intre prieteni,ce-i drept ,de cativa ani ...Nu chiar regulat,am inceput cu o paleta Donic Avantgarde 5 *,fete duble,avea vreo 250 de grame,iar eu ma invart pe la 67 kgs..Mi-a rupt cotul..Am vazut paletele XIOM acum doi ani la clubul din București,cred ca IDM era,la baietii de la Sellgros..La inceput toate mingile primite zburau care-ncotro,dupa vreun an m-am obisnuit s-o controlez oarecum, trebuie sa inchid unghiul tot timpul mai mult decat de obicei,blocheaza bine cand ai norocul sa fii chiar pe directia mingii..Am cerut un sfat si aici,pe forum si concluzia a fost ca nu se potrivesc lemnul de atac cu fete defensive,si sunt de acord..Pentru ca stiu cat te-a costat insistam s-o mai incerci,daca ai timp de antrenamente regulate si cu cineva bun,s-ar putea sa te transforme paleta in <<altcineva>>..Daca iubesti suficient sportul asta ,poate te gandesti sa mai cumperi o paleta ALL+,sa te concentrezi pe un joc mai ofensiv decat pana acumsi,peste cateva luni sa reincerci XIOM Axelo..Parerea mea,umila,venita de la un amator impatimit,fara rezultate in Amatur..
            MAZUNOV-FL-109GR.
            DONIC BLUEFIRE M2
            DONIC BLUEFIRE M2

Comentariu

Postat în original de ioan.dragomir64 Vezi post
              Nici eu nu eram ofensiv,joc doar la nivel amator,intre prieteni,ce-i drept ,de cativa ani ...Nu chiar regulat,am inceput cu o paleta Donic Avantgarde 5 *,fete duble,avea vreo 250 de grame,iar eu ma invart pe la 67 kgs..Mi-a rupt cotul..Am vazut paletele XIOM acum doi ani la clubul din București,cred ca IDM era,la baietii de la Sellgros..La inceput toate mingile primite zburau care-ncotro,dupa vreun an m-am obisnuit s-o controlez oarecum, trebuie sa inchid unghiul tot timpul mai mult decat de obicei,blocheaza bine cand ai norocul sa fii chiar pe directia mingii..Am cerut un sfat si aici,pe forum si concluzia a fost ca nu se potrivesc lemnul de atac cu fete defensive,si sunt de acord..Pentru ca stiu cat te-a costat insistam s-o mai incerci,daca ai timp de antrenamente regulate si cu cineva bun,s-ar putea sa te transforme paleta in <<altcineva>>..Daca iubesti suficient sportul asta ,poate te gandesti sa mai cumperi o paleta ALL+,sa te concentrezi pe un joc mai ofensiv decat pana acumsi,peste cateva luni sa reincerci XIOM Axelo..Parerea mea,umila,venita de la un amator impatimit,fara rezultate in Amatur..
              Da sunt de acord cu tine, chiar ma gandeam la o a doua paleta cu lemn fie de la Dr. Levi sau un lemn BT Timber Touch All cu fete Yasaka Razka 7 soft sau sa o schimb pe aceasta cu combinatia de mai sus.
              Multumesc de sfaturi si spor la antrenamente.

Comentariu

Valabil

Comentariu

Procesare...
                X