Salut , sunt nou pe aici si ma intrebam daca stie cineva un antrenor/partener care ma poate antrena si pe mine in targoviste... Daca stiti pe cineva , lasati-mi si mie detaliile si un mod de al contacta pe respectivul antrenor/partener.... Inca ceva , am o paleta de tenis Butterfly Korbel MagicHand OFF si vreau sa va intreb daca sa o tin pe asta sau sa-mi iau alta. Tin sa precizez ca's foarte incepator , dar sportul acesta ma pasioneaza
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Caut partener/antrenor tenis - targoviste
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de cosminr7 Vezi postSalut , sunt nou pe aici si ma intrebam daca stie cineva un antrenor/partener care ma poate antrena si pe mine in targoviste... Daca stiti pe cineva , lasati-mi si mie detaliile si un mod de al contacta pe respectivul antrenor/partener.... Inca ceva , am o paleta de tenis Butterfly Korbel MagicHand OFF si vreau sa va intreb daca sa o tin pe asta sau sa-mi iau alta. Tin sa precizez ca's foarte incepator , dar sportul acesta ma pasioneaza
cadet- 19.dec.2014
- 17
- targoviste ,jud dambovita
- 45
Likes given: 0Likes received: 17
salut. caut partener pt tenis de masă in targoviste (sa jucam la zoom sau la sindicate sau....oriunde mai este prin oras...) . sa jucam de 2-3 ori pe saptamana. -
NIVEL MEDIU AVANSAT (asa cred eu dar poate ma insel...) oricum mediu spre avansat . nu am mai jucat in ultimul timp dar sunt dornic sa reincep sa joc nu pt a castiga ci pt placere ! . astept partener sau parteneri !
- - - Actualizat - - -
am uitat sa zic : la sau mes : costgv sau lasati mesaj aici !
Comentariu
senior- 15.iul.2009
- 211
- Bistrița
- 64
Likes given: 3Likes received: 12
Caut. Partener. Antrenament/joc In Eforie. Sud unde sunt. Cazat
Poate fi și. Eforie. Nord, chiar Mangalia
Nivel mediu /avansat
Tel 0748236296
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:39.Procesare...X
Comentariu