Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

clasificare lemne

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• clasificare lemne

Salut.poate pare stupid, insa eu as vrea sa stiu daca exista o clasificare sau o tendinta la nivel mondial in ceea ce priveste lemnele de joc.
    Din ce stiu eu Butterfly,Tibhar,Stiga si Donic sunt cam cei mai cunoscuti producatori, insa mai exista si Andro(care mie personal mi s-au parut foarte futuristi in ceea ce priveste materialele folosite),Yasaka, Nitaku si altii.
    Voi ce preferati si de ce?
    Exista cel mai bun? (asta exceptand faptul ca fiecare isi alege lemnul in fs de cum joaca)
    Yasaka Ma Lin Extra Offensive
    Rakza 7
    Rakza 7 Soft

Salut nikkon. Nimic stupid. Da, exista o clasificare a lemnelor. Uneori acelasi brand clasifica in Slow , Medium Slow , Medium , Medium Fast , Fast sau Def , ALL-, ALL, ALL+, OFF-,OFF, OFF+.
    Exista mult mai multe branduri si sunt toate cunoscute, in afara de unele mai "discrete" care insa fac treaba buna.
    Exista lemne foarte bune, bune si mai modeste. Prost poate fi un lemn foarte bun care nu ti se potriveste si foarte bun, unul modest care ti se potriveste. Totul e relativ.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

marturisesc ca am deschis acest topic in urma unui joc cu Butterfly Schlager Inside OFF, care spre deosebire de andro cf titanium ALL+ mi s-a parut extrem de dura si rapida, un lemn total diferit si care mie ca incepator mi s-a parut inferior.Sigur ca e diferenta intre ALL+ si OFF.E doar o impresie sunt sigur, dar am vrut sa stiu mai multe.
      Rakza 7
      Rakza 7 Soft

Comentariu

Poate Schlager Inspire ca de "Inside" nu am auzit. Este normal sa fie mai rapida, caci este cu doua clase mai sus ca viteza. Inferioara nu e, iar unii o cosidera chiar prea lenta .
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

da ai dreptate, am gresit numele.
          Rakza 7
          Rakza 7 Soft

Comentariu

Eu am avut si folosit sute de lemne si am ajuns la concluzia ca cele care-mi plac cel mai mult sunt cele fara carbon sau alte materiale in afara de lemn.
            Exista insa lemne la care carbonul este mult mai "adanc" bagat si nu se simte ca un "corp strain" in masa paletei. Unul dintre ele este MC1 de la Galaxy pt care-i multumesc lui Vali ca mi la recomandat.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

eu fiind la inceput...nu reusesc mereu sa fdac diferenta, si am apucat sa ma obiscnuiesc cat de cat cu andro-ul ALL+, dar poate pe parcurs voi mai skimba lemne.
              Rakza 7
              Rakza 7 Soft

Comentariu

Procesare...
              X