Cumpar Timo Boll ALC,maner ST...preferabil cat mai nou.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cumpar Timo Boll ALC,maner ST...in stare cat mai buna
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
joc eu cu unul, de la boll, care a ajuns la chuan , apoi la alt taiwanez, si apoi la mine.
650 euro il vand
vezi ca are catalin mazy unul extraordinar de bun(a fost al meu candva si stiu ce spun).Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de Andiy089 Vezi postjoc eu cu unul, de la boll, care a ajuns la chuan , apoi la alt taiwanez, si apoi la mine.
650 euro il vand
ce tare esti 650 de eruro pt. un Lemn ALC ?.. ,,, ,,, daca doresti ati ofer 700 de euro sa fie suma rotunda,,,
sunt curios cu ce este mai bun decat unul normal de la colegi cu 400,500 ron... ?...
ma intreb daca este asa de faimos Lemnul tau de ce il vinzi?... ,,, ati ?ți sugerez sa nu il vinzi poate devi si tu campion...
scuze, Claudiu...Ultima editare de leo33; 20.mai.2014, 23:23.
Comentariu
Postat în original de Andiy089 Vezi postjoc eu cu unul, de la boll, care a ajuns la chuan , apoi la alt taiwanez, si apoi la mine.
650 euro il vand
Comentariu
sunteti smecheri mah sau ce ? gruia_lu_novac , claudiu84 si leo 33.
bah fratilor daca sunteti pe langa jocul de tenis de masă, stati fratilor mai potoliti. Sunteti tupeisti de la tastatura.
habar n-aveti ce e ala lemn adevarat, si aveti chef de mistouri,cu cine nu trebuie.
era un post pentru domnul care cumpara, dar restul smecherasilor carora le place harjoneala, vorbiti cu mine va rog, si ne atingem si pe lemne si cu lemne, cum doriti.
Comentariu
senior- 15.mar.2010
- 345
- Hunedoara
- 49
Likes given: 2Likes received: 10
Postat în original de Andiy089 Vezi postsunteti smecheri mah sau ce ? gruia_lu_novac , claudiu84 si leo 33.
bah fratilor daca sunteti pe langa jocul de tenis de masă, stati fratilor mai potoliti. Sunteti tupeisti de la tastatura.
habar n-aveti ce e ala lemn adevarat, si aveti chef de mistouri,cu cine nu trebuie.
era un post pentru domnul care cumpara, dar restul smecherasilor carora le place harjoneala, vorbiti cu mine va rog, si ne atingem si pe lemne si cu lemne, cum doriti.
Citindu-ti raspunsul, m-a strafulgerat senzatia de deja-vu:
"Pumnii mei minte nu are,
Bate tot ce-i sta in cale!"
cum frumos spun celebrele versuri de manea...
P.S. Imi cer scuze, mido8, pentru off-topic-uri.Butterfly Timo Boll ALC ST FH: Yasaka Rakza 7 soft BH: Yasaka Rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:38.Procesare...X
Comentariu