Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pareri/orientare setup

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Pareri/orientare setup

    Buna ziua,

    E timpul sa-mi schimb paleta, dar (inca nehotarat) vreau sa ascult si parerile voastre avand in vedere ca printre voi se gasesc cu siguranta unii care au testat diverse lemne si fete astfel incat ma puteti indruma la un setup potrivit pentru stilul meu de joc.
    Joc de 2 ani si inca de la inceput folosesc DHS Hurricane 3 NEO pe un 729 fighter carbon (lemn de toata rusinea) de aceea nu ma mai multumeste, asa ca m-am gandit sa imi cumpar un lemn nou si probabil sa schimb si fetele dar tot cu ceva asiatice.
    Stilul meu de joc este foarte offensiv (nu ezit sa atac niciodata, cu prima ocazie incerc sa liftez mingea, adica in general, la masa eu sunt primul care incepe jocul, imi place sa incep aproape orice minge cu topspin), stau aproape de masa si cateodata la distanta medie doar ca lemnul ma forteaza sa nu ma indepartez prea tare.
    De asemenea stau foarte aplecat si in general mentin centrul de greutate cat mai jos posibil. Fetele astea mi-au format mana pentru miscari tangentiale.

    Vreau sa imi cumpar un alt lemn si mi-au sarit in ochi mai multe de la xiom, mai precis zetro quad(am jucat cu el cu niste fete tibhar sinus), strato, ignito, axelo si aria. Doar ca nu stiu care dintre ele mi se potriveste cel mai bine pentru stilul meu.
    Imi plac DHS-urile cu care joc, sunt durabile, au spin si grip foarte bun doar ca as fi preferat ceva cu un topsheet/burete putin mai moale si aici nu ma refer la "atat de moale" ca fetele europene.

    Care dintre aceste lemne credeti ca mi s-ar potrivit mai bine si cu ce fete ar merge?

    Multumesc anticipat!

    - - - Actualizat - - -

    Nimeni nicio parere?

  • #2
    Salut! Incearca de la Xiom Hayabusa Z+ ...dupa parerea mea cel mai bun lemn de la xiom...control si feeling deosebit.
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

    Comentariu


    • #3
      Vezi aici un Xiom Ignito OFF+ in stare foarte buna si la un pret avantajos.
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

      Comentariu


      • #4
        Aproape de blocul spray-Cluj-Napoca,este strada barbusse parca la nr.8 este o sala de tenis de masă cu jucatori buni si antrenori la fel.Le poti cere parerea lor si proba o serie de set-up-uri si astfel iti poti face o parere.Cat despre jucatori buni,la aceasta sala il poti gasi pe un tanar de perspectiva Mocean Dan ,care si el initiaza primul lovitura de topspin,urmeaza sa va luati la intrecere in astfel de initiative.
        Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
        Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

        Comentariu

        Procesare...
        X