Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Metoda de formare a grupelor in ordinea mediei este pe departe mult mai echilibrata fața de cea numita clasament. Daca se doreste invers nu este mare lucru, noi am mers pe acest format chiar daca personal am pierdut "favorit 1" in detrimentul mediei care atunci cand cel de pe locul 6(loc 1000/medie 17,50) iti cade in grupa nu-i prea convine capului de serie,...in situatia asta se doreste ca acel 1000 sa fie in grupa lui cap de serie.
Sunt convins ca daca sunt mai multi ce doresc acelasi lucru se tine cont de parerile dvs.
Sustin acest punct de vedere.Eu am o pozitie superioara in clasament datorita faptului ca particip la multe turnee dar ma dezavantajeaza in alcatuirea grupelor inferioare.Totdeauna,2 sau 3 jucatori din spatele meu au MT-ul mai bun,sunt mai valorosi.De ex. la Reghin in gr mea au fost 2 jucatori cu MT>14 (ca si capul de serie).N-am avut nici o sansa.
Totdeauna,2 sau 3 jucatori din spatele meu au MT-ul mai bun,sunt mai valorosi.De ex. la Reghin in gr mea au fost 2 jucatori cu MT>14 (ca si capul de serie).N-am avut nici o sansa.
ați încercat vreodată să vă măriți șansele prin ambiție și convingerea că puteți mai mult decât arată cifrele?
nu-i nici o critică aici și nici o obiecție la vreo prevedere din regulament.
sunt convins că, mai ales la turneele ?mici?, organizatorii fac tot posibilul ca meciurile să fie echilibrate...
mă gîndeam că vine o vreme când ar trebui să ?spargem gheața? și să încercăm să-i batem și pe cei mai buni decât noi, chiar dacă uneori știm cu 3 zile înainte că ?n-avem șanse?
vă rog citiți cu indulgență ce am scris aici, pentru că scriu de pe poziția celui numit uneori ?ciuca bătăilor? întotdeauna la turneele la care am fost am intrat pe poziția asta, dar de fiecare dată am ieșit mulțumit, indiferent dacă am rămas ?ciuca bătăilor? și după turneu.
Va rog sa-l transferati pe colegul nostru Losoncz la open.
De asemenea, se inscrie la open si Laszlo Zsolt din Odorheiu Secuiesc. (prezenta lui Zsolt e sigura in procent de 99%, vineri la pranz voi da confirmarea finala).
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu