Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
I. AMATORI
- numar maxim de participanti: - Amatori 72
ÎNSCRIERE - preferabil pe forum până la ora: 18:00 - Vineri 06.07.2014
ORA: 09:00 încep meciurile.
- înscrierile la sală se fac doar în limita locurilor disponibile, primul venit-primul servit, până la ora: 8:45
- cei care ?nt?rzie sunt rugati sa confirme la telefon până la ora: 8:45
- nr mese 12 pentru grupele inferioare
- grupe inferioare (6 jucatori) - dupa Media Turneelor regula sarpelui, cu modificari după localitați (primul loc din grupe nu se schimba);
- se joacă 3 seturi din 5
- se califică primi 4
- grupe superioare (4 jucatori) - Locurile 1 sunt locurile 1 din grupele inferioare , locurile 2 -4 se vor selecta aleator cate un loc din fiecare grupa inferioara;
- nr mese 6 pentru grupele superioare
- tabel eliminatoriu de 32 cu "bye" in favoarea primilor 8 din tabelul eliminatoriu.
- eliminatorii - locurile 1 se aranjeaza pe tablou dupa Locul 1 Grupe Superioare, locurile 2 se trag la sorti ;
II. OPEN
- numar maxim de participanti: - 36
INSCRIERILE se fac pe forum, pana la data de 7 iunie orele 9:00
In conditiile de locuri disponibile se fac inscrieri pana la orele 12 din ziua turneului;
-reconfirmarea se face odata cu inscrierea si plata taxei ce are loc intre orele 12,30 -13,00
ORA: 13:30 încep meciurile.
- nr mese 6 pentru Open
- grupe inferioare (6 jucatori) - dupa media turneelor, cu modificari după localitați (primul loc din grupe nu se schimba);
- se califică primi 4
- eliminatorii - locurile 1 se aranjeaza pe tablou dupa Locul 1 Grupe Superioare , locurile 2 se trag la sorti
- tabel eliminatoriu de 16 cu "bye" in favoarea primilor 4 din tabelul eliminatoriu.
O intrebare legata de organizare: la categoria Amatori se joaca grupe inferioare + grupe superioare + eliminatorii si la Open inferioare + eliminatoriu (fara superioare)?
Multumesc.
glumești...? de la Sighișoara vii liniștit cu bicicleta. ai grijă că treci prin Agnita și acolo e unu care cultivă „iarbă” și altu care ascute mereu coasa ca să „i-o taie”
...io zic ca se pot face 2-3 grupe de 7....sa poata juca toti doritorii
iar grupele de 7 sa inceapa primele....
...da. și să nu mai faceți în cazul ăsta grupele după regula șarpelui, ci după „Șirul lui Fibonacci”
.................................................. .................................................. .................................................. ......................................
aici îmi cer scuze. gluma era bună pentru că la un moment dat chiar credeam că s-au înscris doar 3 la open (citind postul lui cucurucu). după care am văzut lista
ADRESA: str. Alba Iulia nr.6 Lâng? Clinica CASA NOASTRĂ
la iesirea din Sibiu spre Sebeș Alba pe partea dreaptă după Magazinul AMBIENT
e greu de găsit dacă scrii așa pe navigator. eu stau în Sibiu de vreo 2 ani și am stat acum pe calculator să văd cam unde ar trebui să merg. e Șoseaua Alba Iulia de fapt, nu Strada Alba Iulia.
când caut separat clinica casa noastră mi-o dă că ar fi la numărul 100, nu la un număr apropiat de 6.
?la iesirea din Sibiu spre Sebeș Alba pe partea dreaptă după Magazinul AMBIENT? dacă e după Ambient e departe rău de clinică
sper să nu fie vreo 7 magazine ambient prin zonă să nu mai ajung niciodată ori te pomenești c-or fi și vreo 7 clinici
Comentariu