Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VAND lemn timo boll ZLC,maner drept

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • ÎNCHIS VAND lemn timo boll ZLC,maner drept

    Lemnul l-am cumparat nou de la reprezentanta oficiala(site-ul TTsport.ro) cu 730 RON.
    Am jucat cumulat aproximativ 30 ore cu el si am lipit fete pe el de vreo 2 ori,lemnul nu are loviri,atingeri etc. in poze se vede ca nu are nici un defect.
    Am inca cutia lemnului iar din poze se poate vedea ca seria de pe cutie corespunde seriei de pe lemn.


    Cei interesati imi pot lasa postari aici pe anunt sau in mesaj privat.De asemenea pot trimite mai multe poze pe mail pentru doritori.

    PRET: 630 RON (negociabil)

    Din pacate nu detin un aparat foto mai performant asa ca pozele postate sunt facute cu telefonul dar eu zic ca este destul de clar ca lemnul nu are defecte( de unde si pretul de vanzare foarte ridicat!!).

    LEMNUL TIMO BOLL ZLC A FOST VANDUT



    SCHIMB:

    schimb KREANGA CARBON off+ tamca ULC maner flared tot cu un Kreanga carbon tamca ulc FLARED dar care arata foarte bine( cel pe care il detin eu este intr-o stare acceptabila/buna dar pentru ca kreanga carbon este lemnul meu de suflet as vrea unul care arata foarte bine-cu cat arata mai ok cu atat e mai bine).stiu ca nu se mai fabrica si sper ca cineva sa aiba unul in stare foarte buna.Bineinteles ofer diferenta in bani proportionala cu cat de bine arata lemnul fata de al meu.



    Ultima editare de Boromiza Marian; 03.iun.2014, 00:07.

  • #2
    Câte grame are lemnul ?
    Echipament: www.tenismasa.ro

    Comentariu


    • #3
      Postat în original de remusica74 Vezi post
      Câte grame are lemnul ?
      nu stiu ca nu am un cantar al meu.trebuie sa merg special la sala ca sa-l cantaresc.cred ca are in jur de 90 grame(in catalogul oficial butterfly 2013 scrie ca are 90 grame).acum poate al meu are undeva intre 87-93 grame.sunt atat de relevante 3-5 grame?!!oricum cand ajung la sala o sa-l cantaresc.si o sa postez si greutatea.sanatate!

      Comentariu


      • #4
        lemnul timo boll zlc a fost vandut.dar astept eventuale oferte pentru kreanga carbon tamca ulc(detalii la sfarsitul anuntului cu poze de mai sus)

        Comentariu

        Procesare...
        X