Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

de asteptam cu pareri despre configuratie...cel putin eu...
    Lemn: LKT Instinct+
    FH: Bryce FX 2.1
    BH: Bryce FX 2.1

Comentariu

Salut tuturor,
      Am si eu nevoie de un ajutor. Imi place sa joc tenis de masă, dar nu am abilitati de profesionist si nici varsta (35).
      As vrea sa-mi iau si eu o paleta profi dar gata facuta pentru ca nu ma pricep nici la fete, nici la lemne, dar imi place sa joc tenis de masă.
      Sunt din București si m-ar mai ajuta daca imi puteti spune( daca exista) un loc in care se string amatorii pentru a invata cat mai multe despre tainele acestui joc de la cei mai avansati decat ei.

Comentariu

Postat în original de D0ryN
        de asteptam cu pareri despre configuratie...cel putin eu...
        Si eu astept cu nerabdare, le-am comandat din afara si va dura ceva timp pana ajung
        Ca idee nu este ieftina aceasta configuratie , ajunge undeva la 250-300 ron

Comentariu

Postat în original de VISCO
          Eu cand am trecut la echipamente "profi", Yasaka Extra cu Mark V era cam rapida
          Tind sa cred ca ai dreptate, jocul meu tinde spre DEF+ nicidecum OFF-, ciudat este ca toate siteurile o recomandata ca si paleta pentru pentru inceput
          Comparatia este simpla, ai o masina de 75 Hp, cand treci la 120 Hp initial ti se pare naravasa si de nestapanit , in timp te obisnuiesti si ai sa doresti ceva mai puternic

Comentariu

Levaru tocmai si-a luat un primorac OFF- si el joaca de ani multi. I-am pus pe el Solcion de 2.1. Stiu ca acest lemn este recomandat pe f multe site-uri ca fiind un lemn cu care "nu poti sa gresesti" si asa este. Merge la inceput, merge si mai tarziu. Nu-i o alegere rea. Trebuie sa ai rabdare si sa te antrenezi ca sa-l "ajungi din urma".
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Ieri a venit paleta de la Dandoy, sunt happy dar sunt mai happy de paleta cumparata de la Hades
              Am sa le compar astazi dar la o prima vedere imi place mai mult Andro CF TITANIUM ALL + cu fete Tibhar Sinus

Comentariu

eu am andro all+ si sunt foarte multumit de ea.
                e drept ca de cand mi-a venit xiom-ul off+ nu prea mai joc cu andro, dar ramane lemnul cu care joc dupa pauze mari, ma ajuta mult cand lovesc gresit.
                Yasaka Ma Lin Extra Offensive
                Rakza 7
                Rakza 7 Soft

Comentariu

Ce fete ar fi recomandate pentru lemnul Andro KINETIC CF TITANIUM ALL+ pentru un joc mai spre DEF+ sau ALL-
                  Momentan are fete Timhbar Sinus, nu am jucat decat de 2 ori cu ea , este ok dar parca imi trebuie mai mult control.

Comentariu

Butterfly Flextra!
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Lipesti cu solutie pe baza de apa? Ca dupa fete asa se pare,sinus sunt bune eu zic sa joci in continuare cu ele

Comentariu

Postat în original de valigti
                        Am si eu mark V la 30 * , si mai am si coppa , si mai multe .
                        Daca ai noroc poate gasesc si Butterfly Flextra .
                        Dar din cate stiu flextra e mai slabuta 1,9 sau asa ceva....
                        Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
                        Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Las 1.9 este cu f putin mai "supla" dar este mult mai potrivita stilului DEF+/ALL-.
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Asa e Visco...partenerul meu la tenis tot asa a luat un lemn bun si avea ca fete butterfly bryce dar nu stiu de care.....au costat parca 90 RON.....nu ii iesea nici cum backhand topspin...asa ca a pus pe backhand flextra si i-a intrat....acuma sia pus din nou fata butterfly si joaca mult mai bine
                            as vrea sa va intreb si de paleta mea
                            lemnul cred ca este stiga energy wood
                            forehand:stiga neos sound
                            backhand:yasaka gatien mark V
                            Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
                            Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Pai Flextra e tot de la Butterfly...

Comentariu

Va salut cu respect.
                                Un incepator in fenomenul tenis de masă cauta o paleta profi, sau macar mai profi decat 30 lei la selgros (daca intelegeti la ce ma refer).
                                Joc de 3-4 ori pe saptamana in jur de 2 ore. Nu stiu sa va spun decat ca sunt adeptul unui stil mai degraba pliabil, decat unul bine definit, in sensul ca joc mai mult dupa adversar, dar in mare parte ofensiv.
                                Am vazut pe situl shopix acest produshttp://www.shopix.ro/Palete-Butterfl...d_p_14846.html
                                Este potrivit?
                                Va multumesc.
                                Marius
                                "Traiasca capra vecinului! Noua tendinta in Romania. "

Comentariu

Bine ai venit !
                                  Nu , este tot o paleta " hobby" dar ceva mai buna , nu se apropie de calitatea uneia profesionala , asa cum au majoritatea de pe acest forum , o sa fi uimit dar sint utilizatori care au aproape zeci de palete din cele mai bune.
                                  Urmareste discutiile ca sint multi in aceeasi situatie , care doresc sa-si faca o "arma" cit mai buna si au primit mesaje de la cei care stiu mai multe din domeniu , astfel incit sa-ti formezi o parere propie despre primul lucru care iti trebuie cind te apuci mai serios de tenis .
                                  Succes !
                                  Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                                  Fete de palete tenis de masa
                                  TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Ok. Am inteles. Ideea e ca nu stiu exact cam care e tehnica cu palete pe care trebuie sa lipesc eu fetele. Fiind mai nou in domeniu nu am asa multe cunostine (si de ce sa nu recunosc nici prea mult timp ca sa rasfoiesc tot forumul din scoarta in scoarta) asa ca ma las la mana voastra.
                                    Bugetul meu este undeva pana la 150 ron intrucat ma gandesc la ceva amator, fara competitii, doar pentru placere.
                                    Cam ce recomandari ar fi pentru o paleta (sau lemn si fete) in bugetul asta?
                                    Va multumesc.
                                    "Traiasca capra vecinului! Noua tendinta in Romania. "

Comentariu

eu mi-am cumparat schlager gold acum vreo mm sa spun 4 luni
                                      de atunci n-am rezistat si mi-am luat paleta profi pana la urma si am ramas cu schlagerul gold
                                      ideea e ca e o paleta dintre cele mai bune la hobby dar nu se compara cu una profi
                                      daca ai vrea lemn recomand cu caldura LKT instinct ( sau instinct+ ) e lemnul perfect pentru un incepator
                                      Wood : LKT Instinct +
                                      FH: LKT XT PRO 2.0
                                      BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5

Comentariu

Sabin, de unde putem achizitiona si noi acest lemn? Mi-a mai fost recomandat si de altii (Visco, valigti) si am ajuns la concluzia ca de el am nevoie.
                                        FH: Butterfly Sriver FX
                                        Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
                                        BH: Butterfly Sriver FX
                                        Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

Depinde cum si cat joci, de exemplu mie imi este destul de greu sa ma acomodez cu Andro CF TITANIUM ALL + sau cu Butterfly Primorac OFF- , imi plac amandoua dar gresesc mai mult ca inainte, dar incep sa invat paleta(joc cu Andro CF TITANIUM ALL +)
                                          LKT instinct cred ca este o alegere buna mai ales ca costa f putin, pui 2 fete si ai paleta pana in 1,5 mil
                                          Sau cumperi o paleta de aici
                                          Iti recomand ceva spre DEF pentru ca spre OFF deja este mai greu de controlat

Comentariu

eu nu sunt un jucator prea experimentat dar pot spune ca pentru mine acomodarea cu andro cf ALL+ a fost extrem de usoara si ca mi-a ascuns destul de multe greseli.Il consider un lemn foarte bun pentru inceput si control, spre deosebire de XIOM OFF+ carbon care imi arata mereu cand gresesc lovitura.
                                            Yasaka Ma Lin Extra Offensive
                                            Rakza 7
                                            Rakza 7 Soft

Comentariu

vezi ca eu de la valigti l-am luat cu 55 ron
                                              la pretul asta nu gasesti ceva mai bun garantat

Comentariu

Am vorbit cu valigti, dar nu are deocamdata LKT. Mi-a recomandat Tibhar Smash si fete Butterfly Sriver FX. Ce parere aveti?
                                                FH: Butterfly Sriver FX
                                                Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
                                                BH: Butterfly Sriver FX
                                                Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

cel putin ca fete sunt bune pt orice incepator
                                                  lemnul... nu stiu n-am dat cu el

Comentariu

Fetele sunt chiar prea mult pt un incepator, dar merg. Mai ales in 1.9
                                                    Lemn- Bty Viscaria
                                                    FH - TENERGY 05
                                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                                    X