Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand doua palete

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Vand doua palete

    Vand doua palete:

    1. Lemn Donic Waldner Senso Carbon V1 cu fete Donic Vario Sound. Paleta este cumparata de pe siteul tenismasa (550 Ron) si este folosita 6 luni in regim de o data pe saptamana. Este o paleta OFF foarte echilibrata, in stare buna, iar fetele nu au fost dezlipite niciodata de pe lemn. Pret 270 Ron.



    2. Lemn Tibhar IV L cu fete Tibhar Nimbus Soft si Tibhar Nimbus Soud. Este o palate foarte indemanatica si foarte eficienta in jocul din apropierea mesei. Este pt un jucator incepator/mediu care nu pune accent foarte mare pe viteza, dar mai mult pe control. Fata rosie are mici ciupituri pe margine. Pret 140 Ron.



    Trimit prin posta romana cu banii virati in cont sau suporta cumparatorul taxele postale (trimitere+ramburs).
    Ultima editare de George Ap; 01.feb.2015, 21:23. Motiv: adaugare produse

  • #2
    Valabil! Sunt deschis si la unele schimburi cu lemne BTY Balsa Carbo X5 sau Donic Waldner Senso Carbon

    Comentariu


    • #3
      Reducere pret in primul post!!! Ma intereseaza in primul rand un schimb cu lemn Donic Waldner Senso Carbon sau BTY Balsa Carbo X5!

      Comentariu


      • #4
        Mentin la vanzare doar paleta de mai jos sau schimb cu lemn Off-/Off din gama BTY sau Donic (preferabil BTY Balsa Carbo X5 sau Donic Waldner Senso Carbon ). In cazul unui lemn mai scump , suport diferenta!

        * paleta formata din lemn cu maner curbat de la Dan Universal, lemn care asigura o priza foarte buna. Din punctul meu de vedere este un All+ avand un control foarte bun. Pe lemn sunt lipite doua fete: fata rosie BTY Tenergy 05 si fata neagra Donic Destro BG F3, ambele fete in stare buna. Ofer de rezerva inca o fata rosie taiata pe acest lemn, Donic Destro BG F3 rosie (putin ciupit buretele de la o dezlipire dar nu afecteaza jocul). Pretul pt lemn si cele 3 fete este de 150 Ron.

        Comentariu

        Procesare...
        X