Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
si noi care participam in amatur avem 2 dar cu efort adunam 12 -13-14-etc ,cat e sala de mare.DARMITE P L O I E S T I
Sala este atat de mare incat sa intre 4-5 mese
in sala noastra incap doar 2 mese, dar cand organizam un concurs AMATUR, inchirem sala (deobicei tip Nastase) ,ca altfel am org. in fiecare zi
-acum dimineata ne-am trezit cu orasul alb ...A NINS...frumos cadou de CRACIUN
Dupa cate stiu si Ploieștiul doreste organizarea unui turneu A si in principiu va fi unul pe echipe, daca este ok va rog sa ma anuntati.
La Ploiești numarul de mese este de 4, maxim 5; se poate organiza un turneu pe echipe, daca modul de organizare va permite jocul la acest numar de mese;
Putem organiza un turneu A de simplu la Valenii de Munte, pe 12 mese, organizatori Valentin Soare si eu, data exacta nu o stim inca, sper sa o stabilim pana pe 5 ianuarie.
Pai daca vor eu pot sa le dau la Ploiești turneu A de simplu si la Valeni turneul pe echipe.
Am si eu o intrebare cand si unde este primul turneu pe anul 2009
Se pare ca primul turneu de tenis de masă pe 2009 va fi pana la urma la Brăila, sambata 17 ian. Asta daca nu se gaseste altcineva care sa faca un turneu pe 15 )
Va fi un turneu de categoria B, primul care se va desfasura la Brăila, de aceea speram ca totul sa fie cat mai bine. Turneul de categorie A, care apare in calendar, va fi organizat in aprilie-mai (speram).
Va rugam sa ne anuntati care veniti, sa stim cum stam...
Iulian Toma
PS- Multumiri lui Rares pt incurajari si sfaturi
Deoarece vorba cuiva- Suntem la capatul pamantului si este cam departe pentru uni.La turneul de anul trecut am fost cam 40 de concurenti,cred ca este destul un turneu.Multumim.
Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Am si eu o intrebare cand si unde este primul turneu pe anul 2009
Se pare ca primul turneu de tenis de masă pe 2009 va fi pana la urma la Brăila, sambata 17 ian. Asta daca nu se gaseste altcineva care sa faca un turneu pe 15 )
Va fi un turneu de categoria B, primul care se va desfasura la Brăila, de aceea speram ca totul sa fie cat mai bine. Turneul de categorie A, care apare in calendar, va fi organizat in aprilie-mai (speram).
Va rugam sa ne anuntati care veniti, sa stim cum stam...
Iulian Toma
PS- Multumiri lui Rares pt incurajari si sfaturi[/quote:1m5ae7s5]
Ok.
Deoarece vorba cuiva- Suntem la capatul pamantului si este cam departe pentru uni.La turneul de anul trecut am fost cam 40 de concurenti,cred ca este destul un turneu.Multumim.
Mda aici cam avetzi dreptate :P :P :P . Mutatzi si voi C-ta mai aproape
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Deoarece e destul de complicat de stabilit un calendar exact pentru tot anul,iar multi dintre organizatori nu sunt foarte hotarati,am sa enumar cateva din concursurile A sigure din perioada urmatoare:
7 februarie - Topoloveni - Sorin Botirca - tel 0723.33.64.55
21 februarie - Bistrița - Apian Florin tel 0745 590519;Nistor Doreltel: 0740 511665
28 februarie - Lugoj - Schiopulescu Ion tel: 0721 951764
7 martie - Oradea - Iacob Claudiu tel: 0723 605965
21 martie - Valenii de Munte - Vali Soare-0745266987;Dan Bodeanu-0745340668
28 martie - Iași - Ciobotaru Gigitel: 0743 192192
4 aprilie - Moreni - Nita Gheorghe - tel 0731341280
2 mai - Reghin - Rares Leorda tel 0740250901;Kantor Imre -0721243187
16 Mai - Brăila - Toma Iulian tel 0722306751
Acestea sunt deocamdata concursurile sigure din perioada feb-mai ,insa e foarte posibil sa mai apara intre timp concursuri care vor fi anuntate din timp.
Observ ca interesul de a organiza in zona Ardealului a scazut si riscam ca majoritatea concursurilor sa se desfasoare in zona de sud-est unde interesul a crescut enorm,asa ca asteptam propuneri din Ardeal.
Daca mai sunt doritori sa organizeze concursuri pe parcursul anului va rog sa ma contactati.Rares 0740250901
Comentariu