Din Botoșani, Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Mult succes Vasile in organizare.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A CUPA DORNEI 2014 ,VATRA DORNEI 28 -29.06.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
organizator tehnic
- 14.sep.2009
- 1127
- Iași, România
- 54
Likes given: 464Likes received: 114
Postat în original de Bogdan A Vezi postSe mai înscrie din Iași și Gasner Paul la Amatori.
Postat în original de cornelus3 Vezi postBogdane,vad ca nenea Paul iarasi incurca tare de tot categoriile.)).Spune omului sa lase amatorii cu ale lor si sa vina la open acolo unde ii este locul.TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1319
- suceava
Likes given: 1255Likes received: 501
Corectare........in loc de Lucec sa treceti Lucic Corneliu, multumesc
Morosan Marian
Sofian Cornel,
Lucic Corneliu - SV
master matori...
- - - Actualizat - - -
Apropo...nu ma vad pe tabel, ca doar m-am inscris si m inscris si pe altii.
- - - Actualizat - - -
se mai inscrie si Volostiuc Marius Sv amatori, multumesc
Comentariu
Subcinski Alexandru nu e nou,ci un jucator foarte bun pe care as vrea sa nu-l intalnesc,la joc bineanteles,bravo lui,astept de la el chiar sa candideze pentru podium.
- - - Actualizat - - -
Dealtfel candideaza la podium si Cosmin Toporas,foarte bun baiatul,l-am vazut jucand la Rădăuți,bravo lui.
Comentariu
Din Dolhestii Mari Zamfiroaia Sorin- amatoriBlade: Butterfly Primorac
FH: Butterfly Sriver G3
BH: Butterfly Roundell
Comentariu
Postat în original de Oblio Vezi postSubcinski Alexandru nu e nou,ci un jucator foarte bun pe care as vrea sa nu-l intalnesc,la joc bineanteles,bravo lui,astept de la el chiar sa candideze pentru podium.
- - - Actualizat - - -
Dealtfel candideaza la podium si Cosmin Toporas,foarte bun baiatul,l-am vazut jucand la Rădăuți,bravo lui.
Comentariu
senior- 24.ian.2011
- 194
- Rădăuți, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 3
Postat în original de Oblio Vezi postnu l-am uitat pe Gabitu avram,tot pe podium il vadBlade: Balsa Carbo x5
FH : Sriver G3 Fx
BH : Sriver G3 Fx
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 525
- Iași
- 52
Likes given: 473Likes received: 354
Postat în original de Oblio Vezi postnu l-am uitat pe Gabitu avram,tot pe podium il vad
- - - Actualizat - - -
Apropo, astazi la orele 18 la Iași, Palas Mall, vine campioana noastra Elisabeta Samara pentru un meci demonstrativ si pentru popularizarea acestui minunat sport in randul copiilor.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Firu Marian - Vatra Dornei amatoriBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3461
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Este posibilitatea ca in cazul in care sa nu se inscrie la OPEN cei 36 de jucatori sa putem inscrie la amatori
Pana acum sau inscris numai 14 deci sa vedem ce urmeaza si s-ar mai putea oferi locuri ptr. inca 10-12 jucatori la amatori sa vedem eu sunt bucuros ptr. toti ce care vor sa vina
VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 456
- Pascani, Romania
- 33
Likes given: 58Likes received: 110
Postat în original de marcu vasile Vezi postEste posibilitatea ca in cazul in care sa nu se inscrie la OPEN cei 36 de jucatori sa putem inscrie la amatori
Pana acum sau inscris numai 14 deci sa vedem ce urmeaza si s-ar mai putea oferi locuri ptr. inca 10-12 jucatori la amatori sa vedem eu sunt bucuros ptr. toti ce care vor sa vina
VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE
Comentariu
Se retrage Zamfiroaia Sorin.Blade: Butterfly Primorac
FH: Butterfly Sriver G3
BH: Butterfly Roundell
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3461
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Postat în original de Catalin Albu Vezi postsunt sanse sa amestecati openul cu amatori?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:28.Procesare...X
Comentariu