Te așteaptă băiețașii de la Călărași cu coasa proaspăt ascuțita, Victoras....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A -Călărași-Cupa Dunarii-05.07.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
organizator tehnic
- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
Mandru Ionel,Vasile Marius-Călărași,la amatori.Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Salutare,
Postat în original de Claudiu84 Vezi postTe așteaptă băiețașii de la Călărași cu coasa proaspăt ascuțita, Victoras....
Măi Claudiu, Victor Nițu este un „luptător” încercat...chiar și la Focșani mi-a atras solemn atenția că eu...cu stilul meu de joc voi ajunge la OPEN doar de râsul curcilor...?n timp ce el la amatori...a ajuns undeva adînc în subsolul clasamentului...eu m-am clasat pe la mijlocul clasamentului open...eu jucând între timp doar cu începători sadea...Dacă îmi permite conducerea...voi participa și eu la concursul de la Călărași...la OPEN desigur,nu la alte categorii...ca alți domnișori...agreate de începători...Ultima editare de emil,braila; 20.iun.2014, 22:20.
Comentariu
Vine si persoana mea la categoria Amatori-Rasnoveanu Daniel, nu de alta dar trebuie si cineva sa-i faca galerie lui Victor in finala!
Apropos Emil - cat este scorul la intalnirile directe dintre tine si Nitu Victor? Sunt curios de unde vin "intepaturile" acestea, nu de alta dar poate ai dreptate!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
actualizat lista inscrieri....Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Trandaf Daniel - Călărași, amatori
- - - Actualizat - - -
Postat în original de silvinio13 Vezi postactualizat lista inscrieri...."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9523
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9872Likes received: 4536
Avram Nicolae-Nedelea,PH-AmatoriFH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Presura Marin - Amatori (Slobozia, 360)
Zelenciuc Serghei - Amatori ( Slobozia, 669.) Multumim.Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
Se retrage Craciunica AndreiLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Badea Daniel/ Targoviște/ OpenBlade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:33.Procesare...X
Comentariu