Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Te așteaptă băiețașii de la Călărași cu coasa proaspăt ascuțita, Victoras....
Măi Claudiu, Victor Nițu este un „luptător” încercat...chiar și la Focșani mi-a atras solemn atenția că eu...cu stilul meu de joc voi ajunge la OPEN doar de râsul curcilor...?n timp ce el la amatori...a ajuns undeva adînc în subsolul clasamentului...eu m-am clasat pe la mijlocul clasamentului open...eu jucând între timp doar cu începători sadea...Dacă îmi permite conducerea...voi participa și eu la concursul de la Călărași...la OPEN desigur,nu la alte categorii...ca alți domnișori...agreate de începători...
Ultima editare de emil,braila; 20.iun.2014, 22:20.
Vine si persoana mea la categoria Amatori-Rasnoveanu Daniel, nu de alta dar trebuie si cineva sa-i faca galerie lui Victor in finala!
Apropos Emil - cat este scorul la intalnirile directe dintre tine si Nitu Victor? Sunt curios de unde vin "intepaturile" acestea, nu de alta dar poate ai dreptate!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Scuze ca nu am raspuns mai devreme.
Asa cum este clasamentul in prezent evident ca nu pot concura decat la Open. Cu toate acestea sper ca prin recalcularea de dupa 1 iulie sa pot participa la Amatori.
Comentariu