Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

sfat achizitionare paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• sfat achizitionare paleta

as vrea sa imi cumpar paleta din poza si am nevoie de cateva pareri...
    paleta e din real si costa 99 lei...e JOOLA si are spedificatiile toate peste 9...mi se pare suspect de ieftina...
    acum joc cu o paleta DOUBLE FISH ATTACK STYLE 8484...si as vrea sa stiu daca e mai buna asta pe care urmaza sa o cumpar decat ce am eu acum...
    Lemn: LKT Instinct+
    FH: Bryce FX 2.1
    BH: Bryce FX 2.1

Re: sfat achizitionare paleta

sincer nu prea conteaza specificatiile lor atata timp cat nu e o paleta profi
    sfatul meu : nu-ti lua ia-ti ceva separat
    va costa mai mult cei drept dar vei vedea imediat imbunatatiri
    Wood : LKT Instinct +
    FH: LKT XT PRO 2.0
    BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5

Comentariu

Mie mi se pare suspect de scumpa!!!! specificatiile ale ce se scriu pe paletele de hypermarket sunt ZERO BARAT. O paleta profi second hand ar trebui sa aibe specificatiile pe la 20-30!!! Una noua nici nu mai vorbesc.

Comentariu

am intrebat de paleta asta deoarece mie teama ca daca nu mi se potriveste paleta nu o sa imi para prea rau pentru suma data...
        ar mai fi o varianta...sa imi iau doar fete pentru lemnul pe care il am acum...de fapt am doua paleta la fel...si anume DOUBE FISH...(vezi mai sus)...
        ma intreb daca o fi bun de ceva lemnul asta si daca se merita sa ii pun niste fete decente...?
        daca pun niste poze poate sa imi zica cineva ceva despre ea...? daca se merita sau nu sa mai incerc ceva cu ele?

Comentariu

Salut
          Nu ma pricep sa iti dau sfaturi, pentru ca si eu am cerut, dar poate te ajuta:
          http://translate.google.com/translat...-8&sl=de&tl=en
          Si nu cred ca este acelasi lemn de pe
          http://ttpioneers.ping-pong.com/Prod...roductID=GB632

Comentariu

Postat în original de krazyeone
            Salut
            Si nu cred ca este acelasi lemn de pe
            http://ttpioneers.ping-pong.com/Prod...roductID=GB632
            Se referea la lemnul pe care il are, nicidecum la ce ai gasit tu pe ttpioneers.
            Ai putea gasi pe cineva care are o paleta non-hypermarket pentru a vedea diferenta, iar apoi vei fi in masura sa decizi daca e cazul sa-ti cumperi o pereche de fețe, noi sau second hand. Ai sa vezi difetenta atunci si nu vei regreta ca nu ai luat paleta de la real.
            Nu ai de ce sa te temi ca nu vei gasi fete care se potrivesc din prima, mai ales daca lasi acealasi lemn. Oricum fețele in timp se vor uza si va trebui sa le mai schimbi. Cauta mai intai niste fețe second gen flextra, mark v30 care merg in general pe mai multe lemne (dupa parerea mea) si exerseaza cu ele. Daca esti nemultimit de anumite caracteristic, le schimbi in timp. Daca le iei noi si joci o perioada si nu-ti convine ceva la ele, le vinzisau faci schimb cu cineva si mai sapi dupa alte pareri.
            M. Maze FL
            FH:Roundell Soft 1.9
            BH: Tenergy 80 1.9

Comentariu

va multumesc pentru sfaturi...deocamdata nu prea am de unde sa incerc nici o paleta profi...din decembrie ma inscriu intr_un club(atunci se infiinteaza) si o sa am ocazia sa fac mai multe comaparatii...[sunt din bacau]
              pana atunci...vroiam sa imi iau ceva cu care sa imi pot perfectiona miscarile abia invatate...prefer sa joc ofensiv...
              paleta pe care o am acum o am de foarte mult timp...(cam 8 ani) pe atunci eram destul de mic si nu am avut chiar deloc grija de ele(am 2)...fetele sunt usor crapacite daca te uiti de aproape...
              si mai rog pe cineva sa imi explice ce e cu ALL- ALL+ OFF OFF- si OFF+...ceva am inteles eu da am nevoie de cineva sa imi confirme...

Comentariu

Poate nu o sa fiu in asentimentul tuturor dar o sa incerc sa clasific asa:
                DEF =aparare clasica veche unde scopul era sa pui totul pe masa cu mult backspin iar castigarea punctelor se baza exclusiv pe graseala oponentului.
                DEF+= Joc modern de aparare care are mult chop dar care pandeste momentul cand oponentul raspunde cu mingii mai inalte si ataca cu smash sau chiar cu topspin.
                ALL-= o aparare cu mai multe elemente, unde apar si lovituri mai agresive gen push fortat si smash
                ALL = mijlocul gamei, unde sunt posibile toate felurile de lovituri de la cele de aparare la cele de atac. O paleta din aceasta gama permite executia deopotriva a unui chop cat si a unui topspin dar nici una dintre acestea de mare potential.
                ALL+ = Joc de atac cu ceva elemente de aparare. Predomina jocul cu precizie de plasament dar la atacul oponentului inca se mai raspunde cu chop in unele cazuri.
                OFF-= Acesta este deja un joc agresiv dar nu toate mingiile se ataca in forta ci se mai simte nevoia de precizie in plasament. Contraatacul este o arma redutabila in acest sector.
                OFF = Joc agresiv cu mult spin de toate felurile dar predomina cel spre inainte si cel lateral. De obicei un OFF ia primul initiativa intotdeauna si cauta sa o mentina pt castigarea fiecarui punct.
                OFF+ = Atac fara nici un fel de concesii, cu miscari scurte si precise. Loviturile sunt predominat drepte iar viteza trece inaintea efectului de rotatie (spin).
                Mentionez ca acesta clasificare este una bruta, facuta pt cei care sunt mai la inceput de drum si careia-i lipsesc multe elemente si nuante. Bineinteles ca ea poate fi mult imbunatatita si bineinteles ca altii pot avea alte pareri .
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Visco iti multumesc din suflet...chiar aveam nevoie de o clasificare a "stilurilor". Sunt incredibil de entuziasmat acum, pentru ca sunt amator si nu stiam ce "stil" am, dar acum am aflat ca sunt DEF+ ) . Multumesc inca o data!
                  BalsaCarbo X5
                  Tenergy 80 2.1
                  Challenger Attack 2.1

Comentariu

Cu placere. La alegerea echipamentului, trebuie tinut seama nu numai de tipul de joc pe care-l practici acum, ci si de cel catre care vrei sa evoluezi. Legat de stilul DEF+, Joo Se Hyuk, numarul 9 mondial, este unul dintre cei care se incapataneaza sa nu lase steagul jocului defensiv modern, sa se aplece. De aceia este unul dintre cei mai iubiti jucatori de pe planeta, caci face ceea ce-i place, nu ceea ce spun altii ca e bine.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Ce paleta imi pot achizitiona la un pret de maxim 150 RON(si de unde)? care sa ma ajute sa imi dezvolt stilul si abia apoi sa imi pot lua una profi, pentru ca nu vreau sa dau banii degeaba nestiind cum ma voi dezvolta.Puteti sa ma ajutati?Multumesc anticipat
                      BalsaCarbo X5
                      Tenergy 80 2.1
                      Challenger Attack 2.1

Comentariu

Postat în original de Ryk23
                        Ce paleta imi pot achizitiona la un pret de maxim 150 RON(si de unde)? care sa ma ajute sa imi dezvolt stilul si abia apoi sa imi pot lua una profi, pentru ca nu vreau sa dau banii degeaba nestiind cum ma voi dezvolta.Puteti sa ma ajutati?Multumesc anticipat
                        vad ca esti din bucuresti, poti trece pe la sala unde poti incerca lemne, fete profesionale si sa iti dai seama asa cam ce ti-ar placea, eventual sa si cumperi daca ce iti va placea e de vanzare... tel: 0722 155 704 dl. Florin
                        Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
                        Fh: Xiom Omega II euro black
                        Bh: Xiom Omega I euro max red
                        Glue: Xiom i-bond
                        http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Multumesc si eu lui Visco pentru clasificarea de mai sus deoarece si eu aveam nevoie de mai multa lumina inaceste denumiri
                          Blade : Donic Waldner Diablo Senso
                          Fh : Joola Mambo C
                          Bh : Yasaka Mark V GPS

Comentariu

Paleta din poza e o mizerie,nu cumpara asa ceva

Comentariu

Inca nu-i mizerie. Mizerie face dupa ce-i dai foc!
                              Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Pentru DEF+ se impune o iarba deja (de obicei pe rever) !
                                Come to the Dark Side !!!

Comentariu

Postat în original de Visco
                                  Inca nu-i mizerie. Mizerie face dupa ce-i dai foc!
                                  Mizerie face dupa ce i-o dau lui fiu-meu de 3 ani si-mi cere vreo 3-4 cuie.
                                  TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

De curiozitate: in ce moneda este exprimat pretul ala de 99,99 ?
                                    Lemn- Bty Viscaria
                                    FH - TENERGY 05
                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
                                      De curiozitate: in ce moneda este exprimat pretul ala de 99,99 ?
                                      RON...LEI...

Comentariu

Postat în original de ciprian
                                        ce inseamna iarba?
                                        BalsaCarbo X5
                                        Tenergy 80 2.1
                                        Challenger Attack 2.1

Comentariu

Postat în original de Ryk23
                                          Postat în original de ciprian
                                          ce inseamna iarba?
                                          Aici gasesti lamuriri: viewtopic.php?f=2&t=370
                                          Eu cred ca iarba inseamna rabdare
                                          M. Maze FL
                                          FH:Roundell Soft 1.9
                                          BH: Tenergy 80 1.9

Comentariu

iarba inseamna mai putini prieteni... si adversari care nu dau mana cu tine...dupa ce-i bati, spunand ca asta nu-i pingpog domnule !!!!
                                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Eu ii zic gazon ))

Comentariu

In sfarsit mi'am luat paleta...de la VISCO. Extraordinara!!!!!!! Sunt extrem de multumit de ea, in stare perfecta. Am ce se vede la semnatura.Multam pentru sfat si achizitie
                                                BalsaCarbo X5
                                                Tenergy 80 2.1
                                                Challenger Attack 2.1

Comentariu

Si cat ai dat pe ea?
                                                  Culmea este ca eu am intrat pe acest forum la vreo saptamana dupa ce mi-am luat acea paleta de care ai intrebat prima data (Joola Smash).
                                                  Nu este cine stie ce, recunosc, dar este un salt mare fata de paleta cu care jucam inainte. Si eu sunt un amator, inca nu mi-am definit stilul, fiindca nu am avut adversari cu care sa ma pot compara (am jucat cu baieti mult mai slabi sau mult mai buni). Am totusi 2 prieteni de valoare apropiata, insa deja suntem toti 3 obisnuiti cu stilul celorlalti si asta cred ca ne cam strica.
                                                  Mi-ar placea niste sfaturi de la voi, eventual niste linkuri catre topicurile "de baza" ale unui amator.
                                                  FH: Butterfly Sriver FX
                                                  Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
                                                  BH: Butterfly Sriver FX
                                                  Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

Procesare...
                                                  X