Situatia inedita pe care ne-a propus-o turneul de la Mediaș,cand in eliminatorii s-au intalnit ca adversari tatal (Gabi) si fiul (Bence Farkas),ma face sa astept cu nerabdare ziua cand nepotul meu Yanis de 2 ani jumate va fi destul de "mare" sa dea mingea peste fileul unei mese adevarate!Am devenit(poate?) sentimental,odata cu scurgerea timpului,dar sper sa ajung vremea cand vom juca,cine stie,intr-o partida oficiala in Amatur!........Mi-am amintit pe loc de cateva cazuri de tati si fii care joaca in Amatur(Bodeanu,Nascu,Zidaru,Miron,Craciunica,Barac ,Nistor,Vladoiu,Tomica,etc.) dar azi mi-am amintit ca nu demult am cunoscut 2 familii de ping-pongisti,familii intr-adevar speciale din moment ce toti membri sunt practicanti ai tenisului de masa
-Fam Beltechi(Victoria):
Dumitru(Emi pentru noi toti!)
Dora(sotie)
Razvan
Paul(frati gemeni)
Leoni Stela,1 an si nelipsita deja de la sala!
-Fam Rosca(Galanesti):
Niculai
Adela(sotie)
Nicolae
Mihai
Am avut placerea de a-i intalni "la masa" si,ulterior,de a-i cunoste ca oameni!Sunt doua familii de exceptie in care toti membrii sunt pasionati de acest sport si ca ei,poate,mai sunt si altii............................................. ...........
-Fam Beltechi(Victoria):
Dumitru(Emi pentru noi toti!)
Dora(sotie)
Razvan
Paul(frati gemeni)
Leoni Stela,1 an si nelipsita deja de la sala!
-Fam Rosca(Galanesti):
Niculai
Adela(sotie)
Nicolae
Mihai
Am avut placerea de a-i intalni "la masa" si,ulterior,de a-i cunoste ca oameni!Sunt doua familii de exceptie in care toti membrii sunt pasionati de acest sport si ca ei,poate,mai sunt si altii............................................. ...........
Comentariu