Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

sfat achizitionare paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: sfat achizitionare paleta

I-ti spun eu ca el poate nu are curaj. 155RON. Am ambitita sa scot setupul cel mai bun, mai ieftin si cu cel mai bun raport calitate/pret. Fetele erau putin jucate si i le-am lasat mai ieftin dar cred ca pot sa scot setupul absolut nou (in conditiile in care euro si dolarul au crescut enorm), la un 175 RON adica mai putin decat multe din paletele din gama hoby de prin hipermarketuri. Comparatie cu acelea nu exista
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Mare greseala sa iti iei paleta respectiva. Eu la combinatia pe care o am acum am un joc perfect pentru stilul(DEF+) si nivelul la care ma aflu. Deja se vede diferenta in spinul servelor(inainte mi le scoteau adversarii fara probleme, acum se chinuie si mai si rateaza), sa nu mai zic de topspinul pe care il prind, inainte traiectoria mingiei era app dreapta, acum are o inclinatie destul de mare. Daca esti incepator te sfatuiesc sa iti iei acelasi lemn ca si al meu...acuma nu stiu in cazul fetelor, vorbeste cu VISCO.
      BalsaCarbo X5
      Tenergy 80 2.1
      Challenger Attack 2.1

Comentariu

ca lemn recomnd si eu LKT instinct sau instinct+ ( al 2-lea e 7 ply)
        pentru un incepator e alegerea ideala datorita pretului dar si faptul ca e un lemn de control
        Wood : LKT Instinct +
        FH: LKT XT PRO 2.0
        BH: Butterfly Tackfire Drive 2.1/Armstrong Attack 8 1.5

Comentariu

daca tot e topicul deschis de mine...ma gandeam ca zilele astea sa imi cumpar o paleta la 20 de ron din real in special pentru husa...ca la paleta pe care o am eu Double Fish ATTACK STYLE 8484 nu am husa si as vrea sa o tranport/protejez mai bine...
          si ar vrea sa fac si o comparatie intre paleta mea si cea pe care o sa o cumpar odata cu husa...
          pana acum nu am mai probat decat paleta partenerului meu pe care i_a dat_o tatal lui cu ceva timp in urma(tatal lui fiind destul de priceput in ale tenisului de masa)...pe care in urma cu doua saptamani am gasit_o la peretul de 20 de ron cu tot cu husa in real...e exact acelasi model...(e ceva mai grea si mai inceata decat a mea...)
          in legatura cu husa...am facut aceasta alegere deoarece prin BACAU nu se gaseste nici un magazin de specialitate...si daca dacu comanda de pe vreun site...costa 35-50 de lei husa...+ transportul...si nu prea se merita din cate zic eu mai ales ca nu am o paleta prea buna...
          ce parere aveti?
          Lemn: LKT Instinct+
          FH: Bryce FX 2.1
          BH: Bryce FX 2.1

Comentariu

eu o tin pe a mea in ziar(Compact)
            BalsaCarbo X5
            Tenergy 80 2.1
            Challenger Attack 2.1

Comentariu

da...si cand o scoti din ziar ramane lipit titlul de pe pagina I pe fata de la paleta nu?
              nu crezi ca paleta ta merita ceva mai bun?

Comentariu

Nu ma stai calm. Citez: "asa le tin si chinezii"!
                BalsaCarbo X5
                Tenergy 80 2.1
                Challenger Attack 2.1

Comentariu

Eu am primit lemne din China impachetate intre ziare pt ca cele ieftine nu au cutie dar este bine totusi pt o paleta sa aibe o husa. Se gasesc cateodata separat, din cele care nu acopera manerul si care sunt destul de bune.
                  Lemn- Bty Viscaria
                  FH - TENERGY 05
                  BH - TENERGY 80

Comentariu

mi_am cumparat exact cum am zis o paleta GOLD CUP doar pentru ca avea husa...
                    paleta e praf... nu se compara cu ce am eu acum...dapai cu una profi...
                    oricum...la banii astia s_a meritat...

Comentariu

Si eu sunt din Bacău, sau mai bine zis de prin apropiere si caut o paleta mai aproape de "profi" ca astea din comert sunt scumpe (nu pentru ca sunt bune ci pentru ca au adaos comercial suficient...).
                      Sper sa ma orientez bine. Poate mai primesc si niste sfaturi de la oamenii avizati...
                      "Traiasca capra vecinului! Noua tendinta in Romania. "

Comentariu

Mi-am achizitionat de la valigti un paleta: Tibhar Smash cu fețe Sriver Fx. De la prima atingere se simte diferenta intre aceasta paleta si cea din primul post. Abia astept sa joc cu ea.
                        Il recomand pe valigti, este un baiat foarte serios! Paleta mi-a fost inmanata (de catre sotia dansului care a venit in C-ta la un concurs cu juniorul) gata facuta, finisajele sunt perfecte. Pe langa asta, am primit si ambalajele, si chiar si resturile fețelor dupa ce au fost taiate. Super-profi!
                        FH: Butterfly Sriver FX
                        Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
                        BH: Butterfly Sriver FX
                        Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

Procesare...
                        X