Postat în original de niculai1969
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Gura Humorului - Tabara "Tenis de masa in Bucovina"' ed. II 21- 27 IULIE 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Likes given: 1856Likes received: 1527
In urma multor intrebari primite referitor la programul de antrenament ma simt obligat sa fac urmatoarele precizari.
Antrenamentele vor avea loc de dimineata (2,5-3 ore) si dupamasa (2-2,5 ore) dupa cum urmeaza .
Luni cu incepere de la orele 15.00-18.00
Marti in intervalul 9.00-12.00 si 14.00-16.30
Miercuri in intervalul 9.00-12.00 LIBER
Joi in intervalul 9.00-12.00 si 14.00-17.30
Vineri in intervalul 9.00-12.00 si 14.00 pana la terminarea a unui mini turneu pregatitor.
Antrenamentele de dimineata se vor axa pe imbunatatirea tehnici si a deplasari,iar cele de dupamasa se vor axa pe tactica si situati de joc.Este posibil si frecventarea antrenamentelor partial sau singular.De aceea pretul pt 1 sedinta de dimineata costa 50 lei,iar o sedinta de dupamasa 40 lei dar numai cu anuntul in prealabil a organizatorilor,pt a putea beneficia de logistica necesara.Antrenamentul de Vineri dupamasa poate fi frecventat doar de participantii ce au avut parte de pregatire completa sau partiala a minim 2 antrenamente.
Programul de testare echipamente il vom anunta ulterior inceperi taberei.
Succes.EMI
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Inscrieri tabara:
1. Munteanu Octavian- Tecuci
2. Radu Madalina - București
3. Onisan Cosmina- București
4. Calofir Emil - București
5. Radu Cristina - București
6. Rares Constantinescu Brăila
7. Farkas Bence Tg. Mureș
8. Berila Radu Bacău din 23 Iulie
9. Padurariu Ciprian Roman
10. Mureșan Iulian
11. Blanariu Ioan - Baisesti
12. Blanariu Dionisie - Baisesti
13. Rosca Nicolae- Galanesti
14. Irimia Valer - București
15. Irimia Pavel - București
16. Cojocaru Stefan - Suceava
Comentariu
senior- 06.iul.2008
- 243
- Galanesti, Suceava
- 55
Likes given: 1Likes received: 8
Postat în original de Dakiro Vezi postInscrieri tabara:
10. Mureșan Iulian
16. Cojocaru Stefan - Suceava
si Rosca Mihai-Galanesti.ZORO
Comentariu
Din pacate, anul asta trebuie sa atarn prin București o saptamana, asa ca ramane sa ma uit "peste gard" la norocosii care vor putea ajunge la Gura Humorului. Poate reusesc sa dau o tura asa, in viteza, prin august, dupa ce se termina examenele de admitere pe la diverse facultati ale daunatorilor din dotare
Succes tuturor, daca iese ca anul trecut... si anii viitori...Iulian Toma
Comentariu
Din Suceava Toporas Cosmin- pentru miercuri-joi-vineriBlade: Butterfly Primorac
FH: Butterfly Sriver G3
BH: Butterfly Roundell
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Ma bucur pentru tine si te felicit,fratello,ca ai reusit sa inlocuiesti "rutina" zilelor de serviciu din aceasta saptamana cu "placutul si utilul" acestei noi provocari de la Gura Humorului.
Spor la antrenamente tuturor si.....have fun!I love table tennis !
Comentariu
senior- 17.apr.2014
- 295
- Brăila
- 47
Likes given: 0Likes received: 7
Totul este foarte bine pana acum , ma bucur nespus ca am optat pentru aceasta tabăra .
Antrenorii sunt niste profesioniști desăv?rșiti , organizarea este de excepție.Cine nu a venit cu siguranță a avut de pierdut.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Duminica ora 18.00,sala este stransa ,masina incarcata ,oboseala se resimte ,dar multumirea de pe chipurile participantilor ma face sa cataloghez aceasta tabara intr-o reusita,si de aceea vreau sa multumesc personal tuturor participantiilor pentru starea de buna dispozitie de care au dat dovada si nu in ultimul rand celor doi antrenori de la Viva Sport,Razvan Marinescu si George Durdun.
EMI
Comentariu
senior- 17.apr.2014
- 295
- Brăila
- 47
Likes given: 0Likes received: 7
Corect ,
Tabăra s-a terminat , cu toții suntem putin obosiți dar pentru cei care nu au fost nu pot sa exprim in cuvinte recunoștinta pentru cei care au facut acest efort ca noi cei care am participat sa ne simțim bine.
Ne- a facut o deosebita placere sa cunoastem familia Chirap Dan si Raluca , pe cei doi antrenori Răzvan si George si despre Emi ce sa mai zicem ( prietenii stiu) , un efort din partea lui enorm.
Inca o data va Mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru tenisul de masa si pentru copii nostrii.
Va Mulțumim si va asteptam si pe malurile Dunării.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Tabara tt Gura Humorului in imagini - partea 3
Ajuns acasa cu bine, dupa 10 zile de "hoinareala" prin tara lui Amatur, cu dotarea tehnica proprie la indemana si tolba plina de imagini si impresii, revin cu partea finala a taberei, in imagini.
Cer scuze ca in partea 2, postata de Dan, s-au repetat cateva fotografii prezente si in partea 1.
Comentariu
Multumim mult pentru fotografii, Iuliu! Si nu uita: cotul jos cand dai cu reverul .Poți să știi!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Trebuie c-a fost ceva mai special pe acolo,fratello,din moment ce si tu apari in niste ipostaze inedite,catarat pe niste franghii,la mare inaltime.......si cu arcul in mana....tu care nu ai depasit niciodata inaltimea unei barci (in Delta) cu undita in mana!!!As putea crede ca ai dat(ati dat cu totii!!!) in mintea copiilor acolo la Humor!!!!!!!I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Postat în original de csabazedler Vezi postTrebuie c-a fost ceva mai special pe acolo,fratello,din moment ce si tu apari in niste ipostaze inedite,catarat pe niste franghii,la mare inaltime.......si cu arcul in mana....tu care nu ai depasit niciodata inaltimea unei barci (in Delta) cu undita in mana!!!As putea crede ca ai dat(ati dat cu totii!!!) in mintea copiilor acolo la Humor!!!!!!!
Sa nu uitam si aportul celor doi antrenori, Razvan Marinescu si George Durdun, carora le multumesc pentru observatii, corectii, duritatea antrenamentului personal. In fapt asta mi-am dorit ....
Multumesc si tizului Iulian Muri (alias Jan Jica), care a fost permanent cu gura pe mine "cotul jos, cotul jos, atentie la pozitia la masa, pasi adaugati, mai aproape de masa, block, block !"
Ma opresc aici cu impresiile, deocamdata. Voi revenii cand timpul imi va permite iar gandurile mi se vor fi asezat.
Acum ma grabesc sa selectez fotografiile facute la Sovata, Deda si Gura Humorului, asa ca mai dati-mi putin ragaz .... Aseara nu am reusit, in 4 ore.
Hai, sa auzim numai de bine, prieteni amaturisti !
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Acum la rece, am studiat incaodata filmul taberei prezentat atat de multicolor de fotografiile postate(doar o parte din ele,sunt mult mai multe) si mi-am dat seama ca am reusit sa strangem o trupa cu componenti atat de diferiti,varsta ,religie,meseri,obiceiuri etc ,dar totusi cu un HOBBY comun TENISUL DE MASA.De aceasta data pot sa spun ca telul acestor tabere a fost atins cu desavarsire,trecand peste barierele de varsta ,de la 8 ani la 64 de ani,peste cele religioase,de la ortodocsi la penticostali,de la preot ,la elevi,la ospatari,etc, au fost toti dornici de sport si de distractie.
Se poate scrie o carte despre aceasta tabara,iar subiectul ei este unul f simplu . "Sport si Buna Dispozitie".
Sper ca aceasta subiect sa fie tratat in mai multe volume,de accea va invit alaturi de noi la urmatoarele episoade,Tabara de la Poalele Tampei Brașov.
EMI
Comentariu
Bai, Emi ai uitat sa mentionezi singura voce a ratiunii de acolo. Ateul si anti-religiosul Zhang Jike de Victoria, adica "moi".Poți să știi!
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Inscrieri:
10. Mureșan Iulian
16. Cojocaru Stefan - Suceava[/QUOTE]
Tuturor celor de pe lista si celor care nu sunt cuprinsi in ea dar au fost prezenti la antrenamentele din Tabara, salutul meu si urari de bine !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:13.Procesare...X
Comentariu