Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dragi colegi, cu toate ca ne credem si noi cateodata bun organizatori, viata e cel mai profesionist in acest domeniu
Se elibereaza un loc la open, si nu va fi in dauna amatorilor: din cauza unei probleme obiective nu pot fi prezent langa mesele de concurs in urmatoarele 7-10 zile, deci in consecinta de la Ocna trebuie sa ma retrag. As fi tinut neaparat sa fiu prezent, si de dragul gazdelor, dar totodata am si mai multi prieteni (printre care cei din regiunea Baraolt) cu care nu m-am intalnit de cateva saptamani. Dar asta e.
Le tin pumnii celor buni si celor care o sa aibe mai mult noroc sambata, respectiv Va doresc tuturor sa va simtiti cat mai bine la Nicu & Co.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Sincer imi pare rau ca nu poti sa fi langa noi sambata..dar e foarte bine ca pui sanatatea pe primul plan..insanatosire grabnica si sa ne vedem sanatosi si cu bine la urmatoarele turnee..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Cai de acces:
Pe calea ferata linia 208 (Sibiu-Copsa Mica) cu doua statii: Ocna Bai ? 12 km de la Sibiu si 33 km de la Copsa Mica ? si Ocna Sibiului
Pe sosea: - D.N. 1 (Sibiu-Sebes) din Sibiu ? aeroport (2 km), apoi spre dreapta pe D.J. 106 B (15 km). Pe D.N. 14 (Sibiu-Copsa Mica) din Slimnic, pe drum âmbunatatit (16 km).
Ni...Cule, Ocna știu unde este.
Poți te rog să scrii mai exact unde e sala de sport? Nu de alta, dar poate dă un noroc peste mine și ajung vineri pe acolo. Nu zic că n-aș vrea și sâmbătă să ajung.
Sper că nu trebuie să calculez de la Sibiu exact 15 km de la aeroport, că nu vreau așa. Dă un punct de reper te rog, ce mai e pe lângă sală.
Ori e vorba de celebra "Sara pe deal", ori as mai avea o idee: am cunoscut la Sibiu luna trecuta, in preziua inaugurarii noii sali o domnisoara pe nume Sarah, poate despre ea o fi vrut sa scrie Catalin, dar probabil i s-a terminat cerneala...
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu