Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu sunt din categoria care sa faca plecaciuni aiurea in fata organizatorilor,mai ales ca sunt amic cu multi din ei,dar a fost super ok.
Am vazut ca Mihai(Sevraj),a intervenit foarte hoatarat in disputa dintre 2 jucatori,cu privire la fetele folosite.Politicos,dar ferm si foarte
hotarat.Sincer bravo lui.
Multumesc ,a fost un turneu,corect si fara sa se inscrie lumea pe fals,desi eu am incercat sa le zic ca sunt Dan Petrov,nu au vrut sa ma creada,
ziceau ca ela este mai urat ca mine.
Felicitari si daca se poate rezolva si cu lumina in sala ar fi absolut perfect,nu taxa conteaza,ci profesionalismul organizatoric si conditiile de joc,
precum si respectul pentru cel care plateste,adica noi toti.
Sincer, nu stiu ce puncte si virgule se aduna in nu stiu ce clasament, dar stiu un lucru: am ajuns, am jucat, m-am simtit aproape bine si mai joc oricand pot cu mare placere. Se pare ca n-am mai fost de prea mult timp pe la Viva Sport, pentru ca noul design interior m-a surprins (si asta in mod placut).
In rest, toate cum le stiti, putin din fiecare, cat sa merite sa mai jucam si data viitoare. Deci, ne mai vedem, sper...
Bravo Marius Mocanu pentru etapa castigata, batandu-l pe domnul Toma in finala.
Vorba domnului Toma (citand din Calusul):
Si-aide una, hei-hei
Si-aide doua, tot asa
Si-aide trei, dr Toma ia batai
In finala maiiiiiii
Comentariu