Se inscrie Gurgu Fabian din Halaucesti la amatori,multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Fălticeni-Duminica 20.07.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
Din Dolhestii Mari Zamfiroaia Sorin- amatori .Vom intarzia 5 minute. MultumescBlade: Butterfly Primorac
FH: Butterfly Sriver G3
BH: Butterfly Roundell
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5860
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1547
Openul va incepe probabil la 11.00-11.30 .Bagam amatorii pe 8 mese la gr inf iar dupa aia continuam fluent ambele concursuri.Am incercat sa mai sun pe unu-altu dar mobilele nu merg nu s ce naiba se intamplaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 5860
- Fălticeni
- 64
Am alcatuit o schita a gr.inf ,ea arata cam asa:
Grupe inferioare amatori
1. Duceac Catalin, Hetriuc Petrica, Gurgu Fabian, Simona 23 , Barbalata Lorin
2. Sofian Corneliu, Blanar Marian, Popescu Doru Viorel, Neculaiasa Denis
3. Polocoser Cristian, Zamfiroaia Sorin, Alexandru Liviu, Tailup Vlad
4. Toporas Cosmin, Aldea Nelu, Robu Mihai, Zaharie Ramona
5. Subcinski Alexandru, Robu Valentin, Rusu Radu, Mirt Alexandru
6. Colesniuc Romeo, Aldea Iulian, Cotoara Toader, Popescu Adrian
7. Berbece Bianca, Albu Catalin, Gora Madalin, Albu Constantin
8. Mahu Bogdan, Ciubotariu Ioan, Grosu Octavian, Balau Laurentiu
Nu e ceva definitiv,vom vedea maine dimineata ce si cumof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 24.ian.2011
- 194
- Rădăuți, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 3
Daca nu e prea tarziu cu scuzele de rigoare, Calenciuc Dumitru-amatoriBlade: Balsa Carbo x5
FH : Sriver G3 Fx
BH : Sriver G3 Fx
Comentariu
senior- 05.apr.2011
- 185
- Preutesti
- 31
Likes given: 1Likes received: 3
Se retrage Ciubotariu Ioan datorita faptului ca in seara asta am fost la o nunta .Blade: TIMO BOLL ZLC
Fh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Bh:TIBHAR MX-S 2.0mm
Comentariu
- 5860
- Fălticeni
- 64
mai facem o data o simulare a inferioarelor dupa ultimele inscrieri si retrageri
Grupe inferioare amatori
1. Duceac Catalin, Cotoara Toader, Corneanu Gabriel, Neculaiasa Denis, Simona 23
2. Sofian Corneliu, Robu Valentin, Rusu Radu, Tailup Vlad, Barbalata Lorin
3. Polocoser Cristian, Albu Catalin, Alexandru Liviu, Balau Laurentiu
4. Toporas Cosmin, Zamfiroaia Sorin, Robu Mihai, Zaharie Ramona
5. Subcinski Alexandru, Aldea Nelu, Popescu Doru Viorel, Popescu Adrian
6. Colesniuc Romeo, Hetriuc Petrica, Calenciuc Dumitru, Mirt Alexandru
7. Berbece Bianca, Aldea Iulian, Grosu Octavian, Albu Constantin
8. Mahu Bogdan, Blanar Marian, Gora Madalin, Gurgu Fabianof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
felicitari organizatorilor,foarte frumos,felicitari castigatorilor,Albu Catalin,pascanean de-al meu,locul 3,bravoooooooooooooooooooooo.felicitari Catalin Duceac,Polocoser Cristi Ovidiu,Subcinski Alexandru,bravo voua baieti,cinste invinsilor,sa ne vedem sanatosi,doamne ajuta
- - - Actualizat - - -
sa nu fie suparat pe mine domnul Hetriuc Petrica pentru greseala din grupa inferioara,involuntar am gresit,sper sa ma ierte,sanatate si sa ne vedem sanatosi la Gura Humorului,in Bucovina pe care o iubesc.
Comentariu
- 5860
- Fălticeni
- 64
De abia am ajuns acasa de pe drumuri,nu sunt in posesia clasamentelor finale,le voi publica mai tarziu sau maineof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Ca intotdeauna , dupa concursurile de la Fălticeni raman doar cu amintiri frumoase si cu gandul de a ma reintoarce cat mai repede cu putinta. Pot rosti doar cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra, domnilor, sa va multumesc pentru o zi de duminica atat de speciala , meciuri grele si in acelasi timp frumoase , gazde primitoare si binevoitoare iar eforturile pe care le-ati depus pentru a fi noi acolo, cu siguranta ,au fost foarte mari . Vreau sa inchei prin a le ura un calduros LA MULTI ANI tuturor celor din Fălticeni de zilele orasului , multa sanatate si doar rezultate incurajatoare . La urmatorul concurs vom reveni , sper, in formatie completa .
Comentariu
Voi reveni in cursul zilei de maine cu ceva poze facute la concurs.
Tin sa multumesc organizatorilor pentru efortul depus la buna desfasurare a acestui concurs.
Comentariu
junior- 17.iul.2012
- 1391
- Botoșani
- 56
Likes given: 814Likes received: 309
dincolo de toate a fost un turneu reusit,puternic,cu meciuri echilibrate,de un ridicat nivel.felicit organizatorii si pe toti cei implicati in desfasurarea turneului.felicitari colegilor din Botoșani ptr prestatia deosebit de buna.bravo ptr polo care confirma ascensiunea in care se afla.despre cistigatorul de la amatori ce sa spun decit ca a fost ceva care se stia tinind cont de constanta foarte buna din ultimul timp.salutari tuturor colegilor,si sa ne revedem sanatosi.cu deosebit respect doru viorel popescu.
Comentariu
- 5860
- Fălticeni
- 64
Prins cu tot felul de activitati reusesc de abia acum sa public clasamentele.Le aveti pe prima pagina
Sper ca participantii s-au simtit bine,asta a fost principalul scop al concursului,calitatea jocului in sine e posibil sa fi lasat de dorit datoria diverselor produse de natura bahica prezente la fata locului.Primaria Fălticeni ,alaturi de noi ca de fiecare data,a oferit participantilor cate un tricou fain,amintire de la Zilele Orasului.S-a jucat tenis la greu,toti amatorii au jucat cel putin 6 meciuri,openistii chiar mai multe.
Multumesc dlui Majeru care a avut grija de concursul copiilor.Acestia au primit tricouri,diplome,cupe,medalii,cate ceva gustari-taxa de concurs fiind pentru ei 0lei(si fetele prezente la concursul mare au benficiat de aceeasi taxa)
Ar mai fi multe de spus,de exemplu eu inca nu m-am dezmeticit pe deplin,ma doare capul de parca am dormit cu el intr-o punga de 50 de bani stransa bine sub gat
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam in iarna la traditionalul Festival de Craciun
Pt Florin,daca sunt neclaritati in clasament la openisti,s-a jucat in felul urmator:au fost 12 participanti,2 grupe de 6,s-au calificat toti si s-a mers mai departe cu carry-over,primii doi jucand direct semifinale.
La Amatori au fost 8 grupe de 4 si 5 jucatori,s-au calificat 4 s.a.m.dUltima editare de cata_60; 21.iul.2014, 09:35.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6452
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1662
Postat în original de cata_60 Vezi postPrins cu tot felul de activitati reusesc de abia acum sa public clasamentele.Le aveti pe prima pagina
Sper ca participantii s-au simtit bine,asta a fost principalul scop al concursului,calitatea jocului in sine e posibil sa fi lasat de dorit datoria diverselor produse de natura bahica prezente la fata locului.Primaria Fălticeni ,alaturi de noi ca de fiecare data,a oferit participantilor cate un tricou fain,amintire de la Zilele Orasului.S-a jucat tenis la greu,toti amatorii au jucat cel putin 6 meciuri,openistii chiar mai multe.
Multumesc dlui Majeru care a avut grija de concursul copiilor.Acestia au primit tricouri,diplome,cupe,medalii,cate ceva gustari-taxa de concurs fiind pentru ei 0lei(si fetele prezente la concursul mare au benficiat de aceeasi taxa)
Ar mai fi multe de spus,de exemplu eu inca nu m-am dezmeticit pe deplin,ma doare capul de parca am dormit cu el intr-o punga de 50 de bani stransa bine sub gat
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor,va asteptam in iarna la traditionalul Festival de Craciun
Pt Florin,daca sunt neclaritati in clasament la openisti,s-a jucat in felul urmator:au fost 12 participanti,2 grupe de 6,s-au calificat toti si s-a mers mai departe cu carry-over,primii doi jucand direct semifinale.
La Amatori au fost 8 grupe de 4 si 5 jucatori,s-au calificat 4 s.a.m.d
EMI
Comentariu
- 5860
- Fălticeni
- 64
Eu personal am ales acest sistem deoarece am fost oarecum presat de timp,dupa orele 17.00 se joaca mai greu in sala colegiului din cauza expunerii solare. Nr redus de jucatori mi-a permis sa pic pe o schema de eliminatoriu simpla.Ca orice sistem are plusuri si minusuriof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Multumim d-lui Cozma Catalin pentru tratatie, pentru tricouri, cupe, medalii, diplome.... atat copiii, cat si parintii s-au simtit foarte bine... felicitari fratilor Blanariu pentru locurile 1 castigate la ambele categorii.
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 457
- Pascani, Romania
- 33
Likes given: 58Likes received: 112
Felicitari organizatorilor,domnului Catalin si domnului Marius.a fost un concurs foarte frumos,foarte reusit.cu jucatori foarte buni.felicitari lu Duceac Catalin pt finala castigata.cat si celorlalti participanti.voi reveni cu cea mai mare placere la urmatorul concurs organizat aici.felicitari tuturor pentru efortul depus!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:24.Procesare...X
Comentariu