Si totusi, un clasament final exista? A filmat cineva finala sau alte meciuri? Care sunt primii clasati?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Gura Humorului Tabara " Tenis de masa in Bucovina" ed.II Open+Amatori 26.07
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4468
- botosani
- 55
Likes given: 3905Likes received: 1862
Tinand cont ca azi au jucat copiii, probabil ca maine sau marti se vor afisa si rezultatele. Un piculet de rabdare.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
S-a terminat si turneul copiilor.Multumiri domnului Emi pentru contributia esentiala in ceea ce priveste buna desfasurare a taberei cat si a celor doua concursuri de sambata si duminica.Spor la treaba in continuare Dane.Cu toate ca oboseala a venit tare de tot peste tine s-ar parea ca te-ai invatat sa lucrezi in asemenea conditii.Asteptam cu placere sa venim si la urmatoare concursuri organizate de tine.
Nu cunosc decat numele castigatorilor de la baieti.Alte detalii cu siguranta ca vor aparea ceva mai tarziu.
Blanariu Dionisie cl I-IV
Farkas Bence cl V-VIII
Am surprins si concursul de azi in cateva poze...
Ultima editare de cornelus3; 27.iul.2014, 17:16.
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postlocul 2 a pelcat la dej !! bravoo zoli pop care a intors cateva meciuri de la 2-0 pt adversari si a castigat iar in finala a fost un meci foarte disputat fiind condus cu 2-0 si cu 10 -6 de 2 ori a reusit prin eforturi extraordinare sa revina si sa faca 2-2 insa epuizarea atator meciuri si-a spus cuvantul in setul 5 nu a mai reusit sa se concentreze si adversarul a reusit sa castige meciul !!! oricum un concurs frumos un oras frumos , dejenii va multumesc pt organizare lui Dan si Emi si ne vedem la anul fratilor !!
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1132
- Iași, România
- 54
Likes given: 507Likes received: 116
Un turneu excelent, felicitări organizatorilor și participanților! în ciuda oboselii acumulate după o săptăm?nă de tabără organizarea a fost impecabilă. Clasamentul va apărea cât de curând, când dl. Dan va reuși să aibă un minut liber
S-a întâmplat să asist la cateva meciuri ale copiilor la concursul de duminică și am rămas impresionat de calitatea acestora, partide foarte spectaculoase, disputate și deschise cum rar se întâlnesc chiar și în circuitele de open de la AmaTur.
încă o dată felicitări lui Dan și lui Emi, și mii de mulțumiri!Ultima editare de macocco; 27.iul.2014, 20:25.TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 952
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Un turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursuluiBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4468
- botosani
- 55
Likes given: 3905Likes received: 1862
Postat în original de Ben Vezi postUn turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursuluiBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de Ben Vezi postfelicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului
A propos, cine a castigat openul?FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 952
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Anghel , un jucator foarte bun din iasiBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6452
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1662
Postat în original de Ben Vezi postUn turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului
Turneul open s-a desfasurat conform regulamentelor Amatur in vigoare,si a intrunit toate conditiile impuse.Au fost 5 grupe de 6 jucatori,deci conditia de 5 meciuri minime a fost intrunita,de unde s-au calificat 4 din grupa si au format 5 grupe superioare de 4 jucatori de unde s-au calificat 2 jucatori din fiecare grupa,deci in total 10 jucatori,care au format un sistem eliminatoriu de 16 cu 8 meciuri dintre care 6 meciuri cu Bye ,si 2 meciuri cu jucatori de pe pozitia 1(sau 2) si pozitia 2,iar tu ai intrat in turul 2 unde au ramas inevitabil 5 jucatori de pe pozitia 1 si 3 de pe pozitia 2(sau casticatori din turul 1),deci inevitabil(ma repet) in sferturi se intalnesc jucatori de pe pozitile 1.Infrangerea ta de catre castigatorul concursului te-a propulsat pe pozitia 5 in clasamentul general.
Felicitari pentru prestatia ta.
EMI
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6452
- Victoria
- 50
Likes given: 2192Likes received: 1662
Postat în original de tokosp Vezi postAr fi o explicatie logica, dar nefiind la fata locului, trebuie sa-l lasam pe Emi sa explice. (Eu presupun ca s-a intamplat exact cum trebuie, si in acest caz 20% din locurile 1 a trebuit sa intalneasca tot un loc 1...)
A propos, cine a castigat openul?
Multumesc EMI
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Likes given: 198Likes received: 478
Impresii despre ambele turnee (Amatur si copii) precum si despre tabara, cu nelipsitele fotografii, mai spre seara, in masura in care timpul imi va permite iar materialul "cules" va fi fost atent selectat. Deci, pana atunci, putintica rabdare.
Multumiri gazdelor si pe aceasta cale.
O zi buna tuturor !
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6920
- București
- 65
Likes given: 280Likes received: 755
Felicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!
Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut" , ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postFelicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!
Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut" , ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Buna ziua oameni buni,felicit organizatorii pentru inca o tabara de tenis reusita si pentru un concurs reusit,jucatori din ce in ce mai buni,felicitari castigatorilor,cinste invinsilor,sa ne vedem sanatosi
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1855
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3471
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 546
Aveti putin tica rabdare cu clasamentul,omul acesta pe langa obligatiile pe care le-a avut la sala mai are si obligatii de familii .Sambata si duminica a avut niste evenimente frumoase pe care obligat a trebuit sa le onoreze ,eu personal nu ias da nici un minus (Vasile)numai de plus incontinuu.Avem timp si astazi este o zi si maine tot la fel oricum DAN nu face ce au facut altii care ne-au lasat cu buza-n soare ca nici astazi nu au reusit (neinterati)sa afiseze rezultate.
Credeti ca e foarte greu sa fii si familist si organizator si plus alte activitai pe langa pe care voi de fapt le cunoasteti.
VA SALUTA CU DRAG AL VOSTRU PRITEN VASILE MARCU
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Turneul A Gura Humorului in imagini
Mai presus de toate, inainte sa-mi postez calupul de poze, ma simt dator sa-l "apar" pe Dan Chirap (langa care am stat o saptamana, efectiv)...
A fost o saptamana plina, cu multe evenimente care s-au succedat, multa munca, stres, griji, ganduri: tabara, turneul A -sambata, seara nunta, duminica - turneu copii (care s-a finalizat la orele 16), stransul logisticii si curatenia salii, nunta duminica dupaamiaza,... Nu stiu cum si cand a avut timp sa doarma (totusi este OM). Zambetul permanent al sotiei sale, Raluca (un grand merci !), multumirea citita pe fetele participantilor la tabara si la cele 2 turnee, gandul lucrului bine facut si misiunii indeplinite (si nu este usor sa organizezi, sa tii atitia oameni in "mana", sa le porti grija, sa le oferi un sejur cat mai placut si un concurs cat mai bun) a fost probabil balsamul, stimulentul, energizantul care l-a tinut in priza atata timp. Sigur ca luni si-a permis luxul sa doarma si el macat 8 ore ...
\
Iata si cateva imagini surprinse de aparatul foto la acest turneu:
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de Dan2 Vezi postFelicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!
Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut" , ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.
P.S. Emi buna treaba!
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Postat în original de Antal Denes Vezi postAdevarat dar m-am asteptat ca pe langa Dan C. sa mai fie 2/3 si pe la butoane,in rest felicitari pentru munca depusa de o saptamana de toti care au cooperat la acest eveniment si meritosilor participanti.
P.S. Emi buna treaba!
Iata alt calup de poze:
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:30.Procesare...X
Comentariu