Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Adina DIACONU a castigat doua medalii de aur si una de argint la ITTF Czech Junior & Cadet Open 2013.
Andreea CLAPA a castigat o medalie de aur si una de argint la ITTF Czech Junior & Cadet Open 2013.
Avetii ceva informatii despre noua serie de blades Zhang Jike (cand va apare, daca vor fi disponibile si in Romania, pret... )
Zhang Jike Super ZLc, Zhang Jike ZLC,Zhang Jike ALC, Zhang Jike T5000
Avetii ceva informatii despre noua serie de blades Zhang Jike (cand va apare, daca vor fi disponibile si in Romania, pret... )
Zhang Jike Super ZLc, Zhang Jike ZLC,Zhang Jike ALC, Zhang Jike T5000
Deocamdata pe cataloagele Butterfly pentru Europa nu sunt incluse aceste lemne. Daca aceste lemne vor fi destinate si pietei europene sau doar celei asiatice inca nu stiu sa va spun. Probabil ca la comanda o sa pot aduce dar termenul de livrare ajunge undeva la 30 zile daca nu si mai mult.
M-am convins de mult, vorba lui Rasvan, odata, pe forum..., odata ce ai jucat cu Tenergy nu mia ajungi la altele...! As adauga, parerea mea, si cu Spin Art, la fel!!!
Comentariu