Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
D-lor!!! Este pagina oficiala a unui distribuitor de articole de tenis de masă. Va rog pastrati decenta si respectul. Daca se poate,aceste texte ar trebui sterse. Distribuitorii nostri trebuie respectati. Multumesc.
D-lor!!! Este pagina oficiala a unui distribuitor de articole de tenis de masă. Va rog pastrati decenta si respectul. Daca se poate,aceste texte ar trebui sterse. Distribuitorii nostri trebuie respectati. Multumesc.
Este un forum pentru pasionatii de tenis de masă domnule...Ca mai aruncam si noi cate o gluma, eu cred ca este permis. Nu cred ca am dat in cap nimanui ci doar sunt discutii si nu vad de ce s.ar sterge anumite postari.
Iar pagina oficiala a distribuitorului de articole de tenis de masă cum a.ti spus dvs. este aceasta http://www.tt-shop.ro/, nu acest forum!!!
Dl. Popescu, la mine toate sunt cu "s", inclusiv numele
Da, Rozena este fata iar pretul va fi 207 lei.
Va multumesc dl. Crisan, si daca am fost cumva insistent imi cer scuze...
Iata ca la fix 9 ani dupa lansarea fetelor Tenergy (21.04.200, Butterfly reuseste sa ne faca foarte curiosi cu aceasta lansare.
Comentariu