Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
am primit coletul azi , chiar a decurs totul perfect. Si produsul este in stare perfecta . Va multumesc mult de tot
sabaratori fericite va doresc .... si sunt sigur ca o sa le aveti avand in vedere cati cumparatori multumiti si fericiti ati facut
In sfirsit Razvane vad si eu la tine niste lemne beton care intr-adevar sint exceptionale si sper sa mai fie oferte de genul acesta, e drept dai un ban dar stim pe ce il dam.Felicitari !!! Import din Japonia nu.....
In sfirsit Razvane vad si eu la tine niste lemne beton care intr-adevar sint exceptionale si sper sa mai fie oferte de genul acesta, e drept dai un ban dar stim pe ce il dam.Felicitari !!! Import din Japonia nu.....
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Va multumesc pentru colet.Produsele sunt de o calitate exceptionala,iar preturile foarte bune.Marfa a ajuns in siguranta.Sunteti un adevarat profesionist.Va multumesc si va doresc succes in continuare.
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
a cui e site-ul asta cu produse??????????????????
bai da sunt preturi astronomice
va bateti joc fratilor?
scrieti oferta la tenergy 64- 150ron???????????????
AM EU CU 125 RON
UNDE VINDETI IN TAIWAN HONOLULU???????????????
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu