Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
O nouă tehnologie, numită G-Fless, a fost folosită la crearea acestui lemn aniversar. 🏓
Pentru a elimina mânerele care alunecă din mână, Butterfly a dezvoltat cu succes un material destinat mânerelor a cărui aderență nu se modifică chiar dacă este expus la o cantitate însemnată de transpirație. 🏓
Timo apreciază acest material și îl folosește deja în competiții. 🏓
Felicitări starurilor Butterfly Dimitrij Ovtcharov și Patrick Franziska pentru medalia de 🥉 câștigată în proba de dublu masculin la Campionatele Mondiale 2023. 👏👏👏
O nouă tehnologie, numită G-Fless, a fost folosită la crearea acestui lemn aniversar. 🏓
Pentru a elimina mânerele care alunecă din mână, Butterfly a dezvoltat cu succes un material destinat mânerelor a cărui aderență nu se modifică chiar dacă este expus la o cantitate însemnată de transpirație. 🏓
Timo apreciază acest material și îl folosește deja în competiții. 🏓
Felicitări echipei Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub pentru medalia de 🥈 și titlul de vicecampioană de seniori a României câștigate în sezonul 2022/2023 ! 👏👏👏
Felicitări echipei G.V Hennebont Tennis de Table care a reușit o dublă istorică în sezonul 2022/2023: câștigarea Cupei Europei 🏆 și a Campionatului PRO A al Franței 🇨🇵. 👏👏👏
Butterfly va fi sponsorul titlu al Campionatelor Asiei de tenis de masă 2023. 🏓
Campionatul Asiei la tenis de masă se desfășoară la fiecare doi ani pentru a desemna jucătorul numărul 1 de tenis de masă al Asiei, iar cea de-a 26-a ediție va avea loc în perioada 3-10 septembrie 2023 în localitatea Pyeongchang din Coreea de Sud. 🏓
Takako Osawa, președintele Tamasu Co. Ltd. și Ryu Seung Min, președintele Federației Coreene de Tenis de Masă, for care organizează această competiție, au participat la ceremonia de semnare a acestui parteneriat. 🏓
Butterfly Fan Zhendong ALC + Butterfly DIGNICS 09C - combinația aleasă de dublul campion mondial Fan Zhendong. 🏓
Fan Zhendong despre lemnul său personalizat: "Simțul, viteza și traiectoria lemnului se potrivesc cu stilul meu de joc. Lemnul dezvoltă o viteză decisivă și îmi permite să execut lovituri de înaltă calitate. Acum, că m-am obișnuit cu acest lemn, pot juca cu mai multă încredere." 🏓
Fan Zhendong despre DIGNICS 09C: "Am ales 09C în primul rând datorită faptului că poate dezvolta un efect foarte mare. Dar, am găsit un alt atu puternic. Este faptul că loviturile mele sunt extrem de variate, cu viteze și efecte diferite. Înțeleg această față și îi folosesc caracteristicile pentru a-mi îmbunătăți jocul."🏓
Comentariu