Salutare, Clau mi-a sugerat sa postez acest topic aici, asa ca... va astept cu mesaje
In esenta, se mentine ideea de a organiza acest concurs la București, categoria B, cu cele 2 categorii, adica o grupa pt doctori si una pt asistenti si ceilalti din domeniu. Ca perioada as sugera data de 26 iulie (sambata), eventual 27 iulie (duminica) in caz ca mai apare vreun concurs prin zona. Sau am putea juca pe 2 sau 3 august, cum vi se pare mai bine?
Lista preliminara ar fi cam asa (sper sa creasca rapid):
DOCTORI:
1.Toma Iulian, Brăila
2.Ciobanu Gabriel, Vatra Dornei
3.Pavel Nicolae, Brăila
4.Cristescu Ioan (Norocel, dar altul), București
5.Ene Costica, Brăila
6.Stolearenco Igor, Galați
Asistenti & Co:
1.Tihan Silviu, Brăila
2.Gica Sanitaru' , București (am jucat cu el, m-a batut, m-a rugat sa-l inscriu )
3.Norocel (sper ca vine...)
Evident, vor mai veni (sper) si colegii care au participat la concursul de tenis de camp organizat de Medical Ortovit in urma cu o luna si care pareau foarte interesati de idee. Eu voi veni miercuri pe 16 iulie in Buc, voi sta cam 2-3 saptamani, intre timp iau legatura cu ei si completez lista. O estimare pe care o consider realista ar fi de vreo 25-30 de jucatori.
Astept reactii, pe care le-as vrea pozitive
In esenta, se mentine ideea de a organiza acest concurs la București, categoria B, cu cele 2 categorii, adica o grupa pt doctori si una pt asistenti si ceilalti din domeniu. Ca perioada as sugera data de 26 iulie (sambata), eventual 27 iulie (duminica) in caz ca mai apare vreun concurs prin zona. Sau am putea juca pe 2 sau 3 august, cum vi se pare mai bine?
Lista preliminara ar fi cam asa (sper sa creasca rapid):
DOCTORI:
1.Toma Iulian, Brăila
2.Ciobanu Gabriel, Vatra Dornei
3.Pavel Nicolae, Brăila
4.Cristescu Ioan (Norocel, dar altul), București
5.Ene Costica, Brăila
6.Stolearenco Igor, Galați
Asistenti & Co:
1.Tihan Silviu, Brăila
2.Gica Sanitaru' , București (am jucat cu el, m-a batut, m-a rugat sa-l inscriu )
3.Norocel (sper ca vine...)
Evident, vor mai veni (sper) si colegii care au participat la concursul de tenis de camp organizat de Medical Ortovit in urma cu o luna si care pareau foarte interesati de idee. Eu voi veni miercuri pe 16 iulie in Buc, voi sta cam 2-3 saptamani, intre timp iau legatura cu ei si completez lista. O estimare pe care o consider realista ar fi de vreo 25-30 de jucatori.
Astept reactii, pe care le-as vrea pozitive
Comentariu