of am uitat , ma uit acasa si iti spun Clau
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand tenergy 05 la pachet
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Nu ți-e buna , este scurtaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Setup tenergy 05 negre si 80 rosii
Pt cei interesați pun poze 180 lei perecheaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4658
- Arad
- 43
Nu am Mihai nimic fxBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4658
- Arad
- 43
Valabil setup tenergy 80 roșu cu tenergy 05 negru sau pereche de 64[220][/220]Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4658
- Arad
- 43
nu mai am nici o fata
doar un tenergy 80 rosu 150/157Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
te studiez de mult, rege al Tenergy-urilor si am o veste proasta pentru tine...e un jucator de Open ( nu o sa-i dau numele ) care primeste de afara fete Tenergy ( cam toate modelele ) gata boostate la un super pret...la un moment dat, o sa pun niste poze faine de tot...nu vreau sa-ti stric piata insa e pacat sa nu stie amatorii de fete Tgy ca exista si alte variante decat aceste fete de la tine care din umilul meu punct de vedere au un singur defect - sunt totusi prea uzate pentru a mai fi folosite. scuze pentru imixtiune !
Comentariu
Romanasule ,o sa-ti spun ceva care te va-ntrista ,fetele au un pret foarte bun si unele sunt aproape noiT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Postat în original de romanulvesel Vezi postte studiez de mult, rege al Tenergy-urilor si am o veste proasta pentru tine...e un jucator de Open ( nu o sa-i dau numele ) care primeste de afara fete Tenergy ( cam toate modelele ) gata boostate la un super pret...la un moment dat, o sa pun niste poze faine de tot...nu vreau sa-ti stric piata insa e pacat sa nu stie amatorii de fete Tgy ca exista si alte variante decat aceste fete de la tine care din umilul meu punct de vedere au un singur defect - sunt totusi prea uzate pentru a mai fi folosite. scuze pentru imixtiune !
dl. scuze,,, Daca taceai, filosof ramaneai,,, .........
cred ca aici fiecare vinde ce are acasa ,mai bune, mai rele.... si cumpara cine vrea asa cum sunt...Ultima editare de leo33; 05.apr.2015, 21:53.
Comentariu
- 4658
- Arad
- 43
Postat în original de romanulvesel Vezi postte studiez de mult, rege al Tenergy-urilor si am o veste proasta pentru tine...e un jucator de Open ( nu o sa-i dau numele ) care primeste de afara fete Tenergy ( cam toate modelele ) gata boostate la un super pret...la un moment dat, o sa pun niste poze faine de tot...nu vreau sa-ti stric piata insa e pacat sa nu stie amatorii de fete Tgy ca exista si alte variante decat aceste fete de la tine care din umilul meu punct de vedere au un singur defect - sunt totusi prea uzate pentru a mai fi folosite. scuze pentru imixtiune !
Poti vorbi cat doresti, lumea de pe forum stie ce vand, stie calitatea stie pretul, inainte sa faci o afirmatie mai bine te-ai uita putin in spate si te lamuresti, si ca sa-ti inchid gurita, eu nici nu mai pun tenergy-uri la vanzare cum puneam odata, eu le vand inainte sa le primescpt oamenii nici nu mai au nevoie de pozeBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
m-ati inteles gresit...nu contest calitatea ori preturile...ziceam doar ca mai exista si altii de care nu stie lumea...scuze daca am stricat apele pe aici, prin Arad !
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de romanulvesel Vezi postm-ati inteles gresit...nu contest calitatea ori preturile...ziceam doar ca mai exista si altii de care nu stie lumea...scuze daca am stricat apele pe aici, prin Arad !
Poate ceva cenusa turnata unde si cum trebuie...
A, si e corect sa-ti declini macar o parte din identitate si localitatea - unii vor cumpara direct din sala, daca te vor "ghici" cine esti. Ai ceva de ascuns?TsE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:41.Procesare...X
Comentariu