Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sa mai spus asta undeva pe un topic. La Dandoy nu-ti ia 131.88 RON pe un Tenergy. Calculul se face asa: 39.01 euro inmultit cu valoarea euro la care banca ta il obtine prin licitatie in momentul tranzactiei si care este de obicei apropiat de cursul valutar oficial din ziua respectiva. Deci Dandoy nu incaseaza lei ci euro, iar suma de RON care se extrage de pe card este relativa la cursul valutar. De aceia pretul afisat de Dandoy in RON nu are decat caracter informativ, dar pt ca nu este actualizat fata de evolutia valutelor la zi, este foarte departe de adevar in momentul de fata.
Astazi 06.01.2009, Tenergy costa 39.01 X 4.0629 = 158.493 RON
Sint pe drum Ionut , dar o sa fie la 137 lei la fel ca cele 05 . Daca cumparatorul e din București merita banii , poate chiar si in tara ca eu folosesc posta romana .
preturi foarte scumpe!
pe tt-shop un sriver el e in jur de 160 ron , iar eu am achizitionat acelasi produs de la domnul tibi cu 90 ron!
concluzia!... dati mult mai mult pe un produs daca il cumparati de pe tt-shop!nu stiu in cate zile primesti produsul si in ce conditii,dar eu va asigur ca de la domnul tibi le primiti in maxim 1 sapt oriunde in tara si veti fi foarte multumit de produse!
respect! ciao
spre exlemnu butterfly balsa carbo x5 costa peste 2 mil la tt-shop si eu l-am acizitionat la 140 lei -concluziile va las pe voi sa le trageti dar eu ii dau dreptate lui furk
fiecare e liber sa faca ce publicitate vrea fara sa fie tinta unor comentarii de genul "sunt nesimtiti", si eu am observat ca sunt preturi mari, chiar am si scris pe forum treaba asta si i-am "sanctionat" necumparand de la ei, dar de aici si pana la catalogarea de "nesimtiti" e o cale lunga si care nu trebuie batuta! Parerea mea!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu