Fac flotări în m?na dreaptă si imediat joc cu el abia aștept să vină acasă,mai ales că începe si Bogdan să vină la sala (să auzi zgomotul scos de lemne)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tabara de tenis de masa BRASOV Emi TT 11-16 august 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Likes given: 1856Likes received: 1527
Postat în original de csabazedler Vezi postAsa cum bine ai punctat si tu,Emi,rolul acestor stagii este de a comleta pregatirea participantilor cu integrarea lor in marea familie a pasionatilor de tenis de masă!Dupa cele ce mi-au povestit copii la intoarcerea spre casa,obiectivul a fost indeplinit cu succes!
Felicitari tuturor ,organizatori si colaboratori,pentru pasiunea,profesionalismul si grija parinteasca de care ati dat dovada in pregatirea,desfasurarea si gestionarea acestui eveniment.CHAPEAU!!!
Aceste fraze ma duce cu gandul la vremurile trecute,dar nu pot decat sa confirm ca reprezinta purul adevar.De la tabara la tabara obiectivele sunt tot mai bine indeplinite,si asta cred ca se datoreaza echipei care sta in spatele acestor pregatiri, care este formata ,sau la care participa ,mult mai multi oameni decat se vad,(aproape la fel de multi ca si participantii)de aceea tin sa le multumesc si eu ,si in numele colegilor mei pentru sprijinul acordat.Iar celor care au fost direct aproape de mine ,GELU,GEORGE,DORU,DORA,ANA multumesc frumos pentru implicarea de care ati dat dovada,si tuturor participantiilor care ati facut ca acest eveniment sa fie trecut la mine in agenda vietii ca o fila frumoasa de care o sa-mi aduc aminte cu placere.
MULTUMESC EMI
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3643
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1212
Am ajuns si eu acasa..
Dupa 5 tabere la activ pot spune cu mana pe inima ca avem un real progres. De la tabara la tabara totul este mai bine, mai legat, incercam sa ne adaptam cerintelor participantilor si nu in ultimul rand sa facem cat mai multe lucruri posibile in scurtul timp de o saptamana.
O a 2-a editie a taberelor organizate de EMI si GELU in Brașov, unde zic eu ca am reusit sa imbinam intr-un mod placut "greul" incalzirea de dinaintea antrenamentelor si strechingul de dupa antrenament cu voie buna, cum s-ar zice "? la carte"
Parerea mea este ca fiecare dintre participantii din aceasta tabara au avut cate ceva de invatat, unii mai putin altii mai mult, in 5 zile nu se pot face minuni, dar daca o sa se incerce ce s-a facut in tabara in timpul petrecut la sala cu siguranta o sa avem reale progrese.
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale lui Doru Simon antrenor la Electrica Sf. Gheorghe pentru timpul petrecut impreuna, pentru sfaturile date si pentru profesionalismul de care a dat dovada.
Ca sa raman tot la multumiri tin sa nominalizez urmatoarele persoane fara de care aceste tabere nu ar putea fi posibile :
Beltechi Emi (Maestru logistica si organizari tabere nationale si internationale), Vladoiu Gelu (Maestru organizator concursuri si tabere Brașov) , Simon Theodor (Antrenor Electrica Sf. Gheorghe), Tiberiu Tanase (Manager Viva Sport Club), Sala Sport Primaverii, Hotel Stop si nu in ultimul rand tuturor PARTICIPANTILOR fara de care aceste tabere nu ar fi fost posibile !
Stiu ca nu toata lumea a fost pe deplin multumita, dar pe viitor o sa incerc sa fiu mai bun ! Daca ar fi fost toata lumea multumita as fi fost perfect, iar acest lucru nu este posibil in lumea noastra si nu m-ar mai fi chemat Durdun Gheorghe.
Am primit sfaturi de la multi participanti foarte utile si le multumesc pentru curajul de care au dat dovada ! In general oamenii ezita sa spuna ceea ce simt, dar la aceasta tabara am avut cativa oameni cum ar spune un mentor al meu "cu coloana vertebrala" !
Toate cele bune si cum ar spune logo-ul Pingpongpro "Reusim impreuna" !
Sa ne vedem sanatosi si la urmatoarele tabere !
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
Imi pare rau ca s-a terminat tabara. Multumiri organizatorilor, antrenorilor, participantilor.Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Postat în original de Dan_s Vezi postImi pare rau ca s-a terminat tabara. Multumiri organizatorilor, antrenorilor, participantilor.
EMI
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1924
- Mioveni
- 68
Likes given: 3581Likes received: 1367
Multumesc organizatorilor si antrenorilor pentru timpul placut petrecut impreuna cu dansii si ceilalti colegi de tabara. Imi cer scuze fata de colegii de antrenament pentru stangaciile mele (un ierbar de 2 bani a vrut sa se antreneze numai cu soft, in ideea de a prinde loviturile de baza pentru a renunta la iarba). Daca voi castiga o suma importanta la 6 din 49, anul viitor voi contribui substantial pentru a elimina inconvenientele aparute:
- pauza intre antrenamente prea mica 12-14, dar fiind chiria cu ora nu s-a putut ca al II-lea antrenament sa fie de la 16 la 18;
- cazarea la camera fara balcon, in conditiile in care de 2 ori pe zi vii cu echipamentu transpirat, iar prosoapele schimbate o singura data in 5 zile (3 stele!).
Dar in rest totul a fost OK.
Pozele le voi posta diseara.Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
cadet- 08.mar.2014
- 49
- Sibiu, Romania, Romania
- 48
Likes given: 0Likes received: 0
Doresc sa multumesc si eu tuturor (organizatori, antrenori si colegi de antrenament) pentru saptamana care a trecut si pe care am petrecut-o intr-un mod placut si totodata nou cel putin pentru mine. Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc pe toti, de la cel mai mic copilas prezent in tabara pana la cel mai in varsta, si mi-a facut placere sa va am parteneri de antrenament. In privinta organizarii si al programului de antrenament i-as lasa pe cei experimentati si pregatiti in acest domeniu sa analizeze ce a fost bine si ce nu, si spun doar ca din punctul de vedere al unui "amaturist" as fi facut mai multe jocuri intre participanti, poate dimineata sa fie antrenament tehnic iar dupa amiaza tactic, sau doar in ultimile 2 zile sa avem jocuri organizate intre toti participantii(nu ce a fost vineri cand a fost cam haos) in asa fel ca si cei mai putin talentati sa aiba ocazia sa joace cu cei mai buni pentru ca la turneele din circuitul amatur grupele se fac in ordine valorica.
Va doresc sanatate si sa ne vedem cu bine si la alte tabere si turnee.
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 758
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 25Likes received: 120
Vreau sa ii multumesc si eu lui EMI si GELU pentru toata organizarea acestei tabere , pentru buna dispozitie si pentru ca au facut tot posibilul sa ne simtim minunat la Brașov .
Vreau sa aduc multumiri si antrenorilor din aceasta tabara GEORGE si DORU , sfaturile lor au fost de folos si vor fi in continuare daca le voi respecta si le voi pune in practica la antrenamente si in meciuri in turnee . Am avut o saptamana plina si de antrenamente dar si de voie buna , in aceasta tabara am cunoscut multi copii talentati care practica tenisul de masa din placere si vor sa ii cunoasca toate tainele .
Multumesc si dl. STOICA MIHAI ca m-a avut pasager constant in masina si la dus si la intors de la antrenamente !
A fost o saptamana minunata petrecuta alaturi de niste oameni minunati iubitori ai acestui sport !
In continuare imagini ......
Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1924
- Mioveni
- 68
Likes given: 3581Likes received: 1367
Din cauza oboselii, banuiesc, nu mi-a venit ideea de a face o poza de grup afara, in fata salii, unde este mai multa lumina .... Poate data viitoare vom fi si mai multi ...
Multumesc tuturor, organizatori si participanti ..... ce repede a trecut o saptamana. Poate ca mai bine ar fi o tabara de 2 saptamani, una inaintea concursului si una dupa ....Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8128
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de Dan_s Vezi postGelu .....
Eu m-am simtit foarte bine (cu exceptia cazarii de la gara - prietenii stiu de ce).
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8128
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
"Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Sunt de acord cu tine Dane, frumoasa semnatura, merci!
Comentariu
Nu povestesc nimic. Nu aveti voi nici un "merit" pentru acea teapa. A fost alegerea mea gresita.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de GeluBv Vezi post"Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Sunt de acord cu tine Dane, frumoasa semnatura, merci!Ultima editare de Dan_s; 19.aug.2014, 09:49.Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
foarte frumos.
se poate și așa...
...și încă se mai poate!
un mare BRAVO de la mine... știu ce vorbesc, am văzut deja un copil de la Agnita după ce s-a ?ntors din această tabără.
e în clasa a 5-a și acum vreo 2 ani încă r?deam cu el la masă, dar acum mi-e frică să-l mai chem la un set (pentru mine mi-e frică)
de-ar fi mai mulți data viitoare, poate le vine mintea la cap și lasă naibii celularele și facebookul deoparte
- - - Actualizat - - -
visez la o zi în care părinții vor cere la ședința cu părinții conducerii școlii să introducă o oră de tenis de masă obligatoriu la sport pe săptăm?nă...
visez ur?t? cred că nu
iar profesorii de sport să se descurce... să meargă la specializare, că și așa nu prea are de lucru Federația de Tenis de Masă.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Felicitari gazdei Gelu BV, lui Emi si George, precum si colaboratorilor acestei actiuni, pentru inca o tabara tt bifata cu laude si aprecieri. La mai multe, tot mai bune si interesante !
Salutul meu adresat celor nominalizati.
Sa auzim numai de bine !
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6331
- Victoria
- 50
Postat în original de iuliu zedler Vezi postFelicitari gazdei Gelu BV, lui Emi si George, precum si colaboratorilor acestei actiuni, pentru inca o tabara tt bifata cu laude si aprecieri. La mai multe, tot mai bune si interesante !
Salutul meu adresat celor nominalizati.
Sa auzim numai de bine !
Multumesc EMI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:40.Procesare...X
Comentariu