LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
concurs la lugoj
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: concurs la lugoj
De ce-i spuneti "ed 1" ca a mai fost un turneu in februarie in Lugoj.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
s-ar putea sa organizeze centru Lamont pe 1 decembrie la Cluj un turneu ca este ziua internationala a oamenilor cu dizabilitati.si anul trecut s-a organizat.
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de NICOVALA CUGIRs-ar putea sa organizeze centru Lamont pe 1 decembrie la Cluj un turneu ca este ziua internationala a oamenilor cu dizabilitati.si anul trecut s-a organizat.
Comentariu
Postat în original de FlorinBNDe ce-i spuneti "ed 1" ca a mai fost un turneu in februarie in Lugoj.
Comentariu
Postat în original de florinlugojLA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
Comentariu
Postat în original de filodupa cate stiu eu turneul de la Timișoara e pe 29 (sambata) nu pe 30.
Comentariu
Postat în original de florinlugojPostat în original de filodupa cate stiu eu turneul de la Timișoara e pe 29 (sambata) nu pe 30.
Comentariu
de la timisoara vin:
LAZICI SAVA
BUDES ALIN
DROSU IONEL
PEIOV PETRU
Vor mai veni si altii dar nu le stiu numele;o sa revin cu numele lor
Comentariu
Postat în original de florinlugojLA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTEBlade-Butterflay Kong Linghui OFF,
Fh-JOWaldner 2
Bh-Sriver FX 2.1
Comentariu
Postat în original de mihaisilcomPostat în original de florinlugojLA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:24.Procesare...X
Comentariu