Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut.Intr-adevar un turneu reusit datorita unor oameni pasionati de acest sport care fac multe sacrificii pentru ca noi "pasionatii de tenis de masă" sa avem o sambata frumoasa.Felicitari Sultane ,felicitari Emi si celorlalti organizatori!
Personal mi se pare geniala treaba cu transmisia live, felicitari! Am avut ocazia sa vad de la 2000km distanta doi finalisti la amatori care imi sunt colegi de joaca de aproximativ 7 ani. Nu credeam pe atunci ca o sa ajungem sa jucam finale amatur (mai ales unii contra altii) dar iata ca s-a intamplat Felicitari Adi si Teo! PS: Adi cred ca a mancat spanac, nu l-am vazut niciodata sa joace asa :P
Multumesc Mihai.
Nu a mancat spanac Adi. Cred ca i-a prins bine aerul de pe platoul Bucegi. A atacat in continuu, nu am reusit sa ies din aparare si desi am condus in 90% din meci mi-a scapat la final.
Sper ca totusi a fost un meci frumos.
Foarte buna organizarea. Cu exceptia pauzei datorata problemei cu excelul totul a mers fluent.
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Felicitări organizatorilor si participantilor !
Cel mai reu??it turneu la care am participat pana acum din 2014, apreciem efortul deosebit a lui Gelu
Secven??e din timpul meciurilor :
S-a mai incheiat un turneu si o tabara de tenis, motiv pentru care trebuie sa spun si eu cateva cuvinte, asa ca am sa incep cu multumirile pe care trebuie sa le aduc participantilor si celor ce au apreciat acest eveniment.
Tot cu aceasta ocazie multumesc in mod special lui Emi pentru eforturile deosebite pe care le face in cadrul acestui circuit AmaTur si ma intreb oare cat rezista fizic si psihic! ?
La aceasta competitie pe langa participanti mai trebuiesc evidentiati si neobositii Apian cu Pali care au fost alaturi de mine, dar binenteles ca din echipa organizatorica au facut parte si alti prieteni care si-au adus aportul la amplasarea meselor, transport,etc(Alin,Ionut,Dorel,Cristian Moldovan,Clau,etc)
Acum sa nu se creada ca doresc sa am impresia ca am fost la inaltime si ca nu cunosc starea de fapt a partilor negative, printre care si faptul ca openistii au fost vitregiti prin transferul a doua sali. Ref la aceasta situatie ma gandesc sa merg standard, iar pe viitor sa reduc nr participantilor pana la sase /masa / o singura sala si in felul acesta reduc stresul tuturor.
Oricum, una peste alta sunt motive pro si contra intre bine si mai putin bine chiar daca acestea sunt generate din simpla pozitionare in clasamentul turneului, iar ca exemplu as ruga sa studiati acesta pentru a va convinge ca cel putin la "amatori" a fost batalie mare pentru primele 69 locuri. Imi pare rau pentru toti cei ce au fost dezamagiti si ii felicit ca insista pentru data viitoare.
Sunt multumit ca la acest turneu a fost un singur nemotivat, iar la fața locului s-a retras un participant (portughezul), motivand ca noi suntem la un nivel prea avansat pentru ceea ce a crezut ca se intampla la aceasta competitie Amatur.
Transmisiunea live nu pot sa stiu daca si-a produs efectul dorit, in schimb o sa primesc inregistrarile, zic eu profesionale, printre care se merita reluate partidele de-a dreptul senzationale dintre finalisti, atat la open cat si la amatori.
Felicitari pentru organizarea turneului, toata lumea cu care am vorbit s-a simtit bine si au apreciat cat de bine este organizat. Trebuie sa recunosc ca eu sunt aiuritul care si-a pierdut bonul de pranz si cand am vazut ce bine arata mancarea am cerut altul organizatorilor iar dl. Gelu cu amabilitate mi-a oferit altul, apreciez! ...
Numai bine!
un succes absolut,cu meciuri tari.felicitari domnule Gelu,si scuze ca am intarziat,felicitari tuturor amaturistilor fie ei moldoveni,ardeleni,banateni,olteni,criseni,maramur eseni,dobrogeni,munteni .suntem cu totii prieteni amaturisti,am avut placerea sa vin efectiv la un turneu al prieteniei si asta place oricui,s-o tinem tot asa...
Sper ca o sa reusiti sa postati filmuletele cu finalele la open/amatori. Felicitari pentru organizare!
Si eu sper, sa vedem cand si in ce format le primesc.
Acum am reusit sa terminam cu incarcatul meselor, dar macar am reusit sa ma distrez cu Emi cand mi-a povestit o fază,...cică a gasit prin sala niste adidasi, un tricou,etc, si acum se pregatea sa anunte pe forum, dar s-a gandit ca cel mai bine este sa faca niste poze. In timp ce le aranja sa le transmita live trece fiul lui pe langa el si zice nepasator "astea sunt ale mele",mă intreb cum de nu au luat legatura pe net
Comentariu