La un concurs B, cu 5 grupe superioare, raman 10 in eliminatorii, primii 5 sunt cei favoriti, dar pentru eliminatoriul de 16, al saselea favorit se trage la sorti din toti cei de pe locul 2 ...?...??
De doua ori la rand, la doua turnee am fost pus sa trag la sorti doar din a doua parte a tabloului ...unde nu puteam trage biletul cu numarul 6 care m-ar fi dus direct ca favorit fara sa fiu nevoit sa mai joc un meci pentru a intra in primii 8.
aceasta a fost intrebarea pe care i-am trimis-o lui GeluBv
raspunsul a fost foarte rapid , dar si foarte corect, pentru care ii multumesc:
5 superioare = 5 loc 1 si 5 loc 2
...se intra pe tabel de 16, deci sunt 6 locuri libere, primii cinci stau un tur si ceilalti trag bilete. Cine a tras locul 6 din tabel va sta si el impreuna cu cei cinci.
Asta este varianta 1 din regulament....
Varianta doi este asemanatoare numai ca primii sase din cei mai bine clasati in cls general vor sta un tur, restul (cei patru) trag la sorti
astept si alte pareri, de la alti colegi
- - - Actualizat - - -
multumesc
De doua ori la rand, la doua turnee am fost pus sa trag la sorti doar din a doua parte a tabloului ...unde nu puteam trage biletul cu numarul 6 care m-ar fi dus direct ca favorit fara sa fiu nevoit sa mai joc un meci pentru a intra in primii 8.
aceasta a fost intrebarea pe care i-am trimis-o lui GeluBv
raspunsul a fost foarte rapid , dar si foarte corect, pentru care ii multumesc:
5 superioare = 5 loc 1 si 5 loc 2
...se intra pe tabel de 16, deci sunt 6 locuri libere, primii cinci stau un tur si ceilalti trag bilete. Cine a tras locul 6 din tabel va sta si el impreuna cu cei cinci.
Asta este varianta 1 din regulament....
Varianta doi este asemanatoare numai ca primii sase din cei mai bine clasati in cls general vor sta un tur, restul (cei patru) trag la sorti
astept si alte pareri, de la alti colegi
- - - Actualizat - - -
multumesc
Comentariu