Am vazut ca se vad Multumesc/Imi place post in Tapatalk. Super!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tapatalk
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Confirm si eu aceeasi problema, la raspunsul mesajelor cu diacritice. Daca raspund fara, e totul ok
Comentariu
Am rezolvat problema.
Din pacate la fiecare UPDATE nou de tapatalk, chinezii care au creat programul uita de modificarea pe care au facut-o pentru noi, iar eu sunt nevoi sa schimb manual un fisier.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de clau Vezi postAm rezolvat problema.
Din pacate la fiecare UPDATE nou de tapatalk, chinezii care au creat programul uita de modificarea pe care au facut-o pentru noi, iar eu sunt nevoi sa schimb manual un fisier.
Comentariu
Nu numai ca se vad Like-urile, dar am observat ca daca selectezi un post, poti da Like sa Thank direct din Tapatalk!
Awesome!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
De pe programul tapatalk,pot vedea postarile,dar nu ma pot loga de pe samsung?
In rest functioneaza,numai ca nu-mi activeaza parola,multumesc.
Comentariu
Este o problema de la ultimul update de Tapatalk, am facut deja un ticket pentru chinezii care au facut softul.
O sa anunt aici cand se rezolva.
Scuze pentru probleme.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Am rezovat problema cu Tapatalk. Daca apar alte probleme pe aceasta tema astept sesizari in acest topic.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de clau Vezi postAm rezovat problema cu Tapatalk. Daca apar alte probleme pe aceasta tema astept sesizari in acest topic.
Sent from my Draco AW80 using Tapatalk
Comentariu
Eu nu reusesc sa accesez forumul, primesc eroare de login. "Failed to connect to forum, please check with the forum administrator if the problem persists"
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postEu nu reusesc sa accesez forumul, primesc eroare de login. "Failed to connect to forum, please check with the forum administrator if the problem persists"lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Dupa ultimul update vad in Tapatalk doar continutul ultimului mesaj, multiplicat pentru fiecare mesaj din Inbox si la fel si la Outbox.
O sa scriu si la review-ul aplicatiei, sa-l vada si dezvoltatorii.
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postDupa ultimul update vad in Tapatalk doar continutul ultimului mesaj, multiplicat pentru fiecare mesaj din Inbox si la fel si la Outbox.
O sa scriu si la review-ul aplicatiei, sa-l vada si dezvoltatorii.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postEu nu am aceasta problema. Am versiunea 4.15.9 (Build 509)
Pe ce OS?
Comentariu
Dezactivam pentru o scurta perioada Tapatalk.
Din cauza unor probleme de performanta a forumului.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:16.Procesare...X
Comentariu