Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

Rares ...ce Sport Kombat ma ..nu cunosc...nu stiu .. :P ...da chiar Rares...tu participi pana la urma ?
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Cred ca si Piatra Neamț va fi prezenta macar cu o echipa:
      Bogdan Nitu
      Marius Opincaru
      Dan Andrei
      Marius Gatea
      La dublu: ne mai gandim
      Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
      FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
      BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

Comentariu

Comentariu

in sfarsit am vaz. cum se trim. mesajul

Comentariu

Postat în original de tycutz
            Apropo Rares tu cu cine faci echipa?Ceva jucatori din București?
            Eu nu voi participa.Sambata se implinesc 40 de zile de la moartea tatalui meu si tine pomana de 6 saptamani
            Ma voi ocupa insa putin de organizare si am sa vin sa va vad
            Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
            BH : Neubauer Abs 3 Pro
            FH : Xiom Jekyll&Hyde

Comentariu

Postat în original de leordarares
              Postat în original de tycutz
              Apropo Rares tu cu cine faci echipa?Ceva jucatori din București?
              Eu nu voi participa.Sambata se implinesc 40 de zile de la moartea tatalui meu si tine pomana de 6 saptamani
              Ma voi ocupa insa putin de organizare si am sa vin sa va vad
              condoleante...
              Lemn: LKT Instinct+
              FH: Bryce FX 2.1
              BH: Bryce FX 2.1

Comentariu

buna

Rares,eu cred k vin doar sa ma plimb...echipa nu am,iar de un dublu sigur nu am vorbit cu nimeni.Asa k voi fi oricum acolo dar numai cu prezenta din pacate...
                LUMINITA

Comentariu

Re: buna

Postat în original de Luminita
                  Rares,eu cred k vin doar sa ma plimb...echipa nu am,iar de un dublu sigur nu am vorbit cu nimeni.Asa k voi fi oricum acolo dar numai cu prezenta din pacate...
                  Dragut din partrea ta Luminita ca vii.Ia-ti totusi si echipamentul cu tine.Eu iti garantez ca iti vei gasi si echipa si partener de dublu.mai vorbim.
                  Poate faci echipa cu tycutz si cu Deszo ca tot se plangeau aseara.Ati forma o echipa valoroasa.

Comentariu

salut! bine v-am regasit!
                    cum se face ca o fata de valoare sportiva, calitate si caracter ca luminita nu e solicitata pt dublu sau echipa de jucatorii din c-ta sau bucuresti?!
                    Eram convins ca o sa aiba chiar mai multe variante/propuneri de echipa de ales, ca o sa se "bata" constantenii cu bucurestenii pt. ea, iar acum constat ca sta pe dinafara... curios!!
                    eu sunt nepregatit/neantrenat sa particip in competitii dupa o pauza de 4 luni si oricum plec iar din tara la sfarsitul lunii...
                    cele bune!
                    Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Ciao Domnita! O rugaminte de la cei din Reghin: Am ramas fara doi jucatori, Mircea Toncean cca. 3 luni nu va mai juca (si-a rupt trei coaste) si Zidar Victor are entorsa. Te rugam daca vrei sa completezi echipa noastra formata din Nagy Endre, Kantor Ocsi + Tu+ mai cautam o persoana.
                      Astept raspuns favorabil. Mersi

Comentariu

Din Ramnicu-Valcea 3 jucatori deocamdata:
                        Cazacu Daniel
                        Balan Cristian
                        Barbu Daniel

Comentariu

Echipa Honda Cluj: Miron Mihai, Bacotiu Ciprian, Rusu Calin si Moldovan Nelu.
                          Iar dublurile sunt: Rusu Calin - Moldovan Nelu; Miron Mihai - Bacotiu Ciprian

Comentariu

Echipa din Deva se prezinta in urmatoarea componenta:
                            Florescu Eleodor
                            Szakacs Bela
                            Popa Radu
                            Zbancu Leo
                            Dublu:
                            Florescu Eleodor-Zbancu Leo
                            Szakacs Bela-Popa Radu

Comentariu

inca o dublu din zalau Petrus Florin-Curea Radu

Comentariu

Echipa E60 (in ordinea traseului pe sosea):
                                Soos Dezso - Campia Turzii
                                Zamblau Ionut - Cluj
                                Iacob Claudiu - Alesd
                                Tic Ioan - Oradea
                                Dublurile:
                                Soos-Zamblau
                                Iacob-Tic

Comentariu

Echipa "Onyx"-Zalău
                                  Ambrus Csaba
                                  Petrus Florin
                                  Potra Dan
                                  Pop Dan si Bob Marius
                                  Dublu: Potra Dan-Ambrus Csaba
                                  Pop Dan-Bob Marius

Comentariu

Hmmmm nu stiu ce ne facem cu campionatul asta fratilor ca va fi mai tare decat divizia B!!!!

Comentariu

Filo ca si organizare e deja peste...SUPER LIGA ..asa ca ..suntem pe drumul cel bun...
                                      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

echipa centrului Lamont Cluj sint:Ifrosa Petru,Simion Boby,Dan Nasui si Mureșan Dorel.
                                        la dublu sint:Ifrosa-Nasui,Boby-Mureșan

Comentariu

sper sa fie un concurs frumos.petrus
                                          lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
                                          Fh Xiom Omega 7 Euro
                                          Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

Pana acum s-au inscris urmatoarele echipe:
                                            Din cate am povestit cu Filo si Florin se pare ca vor fi 4 grupe a cate 4 sau 5 echipe insa sistemul de joc inca nu e batut in cuie,se va hotara la fata locului ca toata lumea sa fie multumita.
                                            Facem sacrificii mari si ne dorim ca totul sa iasa bine ,am comandat deja 24 de cupe(locurile 1-4) si 24 de medalii(locurile 5-+48 de diplome
                                            Primele 4 echipe sunt cap de serie nr 1, urmatorii capi de srie am sa ii calculez dupa Amatour
                                            Pana acum s-au inscris urmatoarele echipe:
                                            Bistrița 1 -Apian Florin , Nistor Dorel , Iusan Mircea , Ivan Alexandru
                                            Piatra Neamț -Opincaru Marius , Nitu Bogdan , Gatea Marius , Dan Andrei
                                            Purmo Cluj - Toth Laszlo , Rusu Stefan , Kovacs Ema , Buruian Paul
                                            Sport Kombat București - Trifu Bogdan , Ciobanu Alex , Rusu Cristian , Motoroi Costi
                                            TT Miercurea Ciuc - Erdos Ferenc , Pal Zoltan , Jozsa Zoltan , Laszlo Zsolt
                                            E60 - Soos Deszo , Zamblau Ionut , Iacob Claudiu , Tic Ioan
                                            Onyx Zalău - Ambrus Csaba , Petrus Florin , Potra Dan , Bob Marius sau Pop Dan
                                            Deva - Florescu Eleodor , Szakacs Bela , Popa Radu , Zbancu Leo
                                            București 2 - Paul Nicolae, Maritanu Luminita , Popa Marius , Dragan Daniel
                                            Bistrița 2 - Mihalca Mihai Bogdan , Patrasciuc Ovidiu , Patrasciuc Claudiu , Capota Gugu
                                            Honda Cluj - Miron Mihai , Bacotiu Ciprian , Rusu Calin , Moldovan Nelu
                                            Lamont Cluj - Ifrosa Petru , Simion Boby , Dan Nasui , Mureșan Dorel.
                                            Bistrița 3 - Garaz Mircea , Scurtu Nicu , Scurtu Nicolae , Balogh Ferenc , Sopterean Ioan
                                            FISA - Bob Marius , Mureșan Carmen , Filip Remus , Szelei Francisc
                                            Ramnicu Valcea - Cazacu Daniel , Balan Cristian , Barbu Daniel ???
                                            Reghin - Nagy Endre , Kantor Imre Zoltan , ???? , ????
                                            Luduș : Anca Vladimir , Anca Octavian , Anca Claudiu , ???
                                            Cluj 3 - Nascu Horea , Radu serban , Camarasiu Tibi
                                            CSS Tg Mureș baieti - Bende Norbert , Botos Radu , Daniel Zsombor , Daniel Istvan
                                            CSS Tg Mureș fete- Urszuly Timea , Ungvari Kinga , Hanzi Beata , Sandor Anamaria

Comentariu

Postat în original de leordarares
                                              București 2 - Bodeanu Mihai , Maritanu Luminita , Popa Marius , Dragan Daniel
                                              pardon......
                                              domnu' bodeanu va fi inlocuit de domnu' paul nicolae, cu succes... sper

Comentariu

de la Luduș : Anca Vladimir , Anca Octavian , Anca Claudiu , Cîrpaci Alexandru
                                                dublu : Anca Vladimir , Anca Octavian
                                                Blade:Gergely OFF+
                                                FH:Butterfly-Tenergy 64
                                                BH:Butterfly-Tenergy 64

Comentariu

Echipa de la Fălticeni se vede constransa sa renunte la participare.
                                                  Ne pare rau,ne am fi confruntat cu multi adversari valorosi si speram sa nu ne facem de rusine
                                                  Urez mult succes tuturor participantilor si va astept la Fălticeni.
                                                  Cupele deja le am primit,sant faine .
                                                  of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

aaa.... nimic, vroiam sa mi vad avataru'... doar...
                                                    sorry

Comentariu

Procesare...
                                                    X