Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

hahaahah...BOGDANEL...modestule ))))) hahahahah
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Bistrița-3
      Garaz Mircea
      Scurtu Nicolae
      Balogh Ferenc
      Sopterean Ioan
      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

cluj-napoca 3 sint:Nascu Horea,Radu serban,Camarasiu Tibi si omu 4 nu se stie inca

Comentariu

De la Zalău vin doua echipe :
          1. Echipa "Onyx"-Zalău
          Ambrus Csaba
          Petrus Florin
          Potra Dan
          Pop Dan
          Dublu:
          Potra Dan-Ambrus Csaba
          Petrus Florin - Radu Curea
          2. Echipa " FISA " Zalău
          Bob Marius
          Mureșan Carmen
          Filip Remus
          Szelei Francisc
          Pop Dan, Bob Marius, Mureșan Carmen, Filip Remus si Szelei Francisc ne organizam la dublu pana la ora concursului ( eventual revin cu precizari cand stiu sigur componenta la dublu)

Comentariu

noi mai avem nevoie de un partener la dublu ... daca e cineva care nu are partener la dublu asteptam un mesaj sau sa ne caute sambata dimineata in sala

Comentariu

veti gasi cu siguranta maine dimineata.vine si un colonel simpatic care a ramas pe dinafara la dublu .am sa vorbesc azi cu el sa nu-si mai caute partener.pe maine
              Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
              BH : Neubauer Abs 3 Pro
              FH : Xiom Jekyll&Hyde

Comentariu

rares ... te rog sa-l intrebi pe dl. colonel daca are echipa , avem nevoie de un om si la echipa nu doar la dublu ... la echipa a doua am ramas fara un om ( carmen muresan a "picat" la pat ... gripa bat-o vina ) .... astept raspuns pe forum cat de repede se poate ... mersi

Comentariu

omu 4 la cluj 3 este Radu Curea deci echipa este alcatuit din:
                  Radu Serban,Radu Curea,Nascu Horea si Tibi Camarasiu

Comentariu

Postat în original de BM
                    rares ... te rog sa-l intrebi pe dl. colonel daca are echipa , avem nevoie de un om si la echipa nu doar la dublu ... la echipa a doua am ramas fara un om ( carmen muresan a "picat" la pat ... gripa bat-o vina ) .... astept raspuns pe forum cat de repede se poate ... mersi
                    Veniti linistiti ca mai vin jucatori de la Tg Mureș care n-au inca echipa.

Comentariu

Multumim, multumim

Comentariu

Postat în original de bogdanel
                        Multumim, multumim
                        Ce magar esti :P
                        Multumesti anticipat pt felicitarile de rigoare inteleg io :P
                        Bucureștiul asteapta cu nerabdare urmatoarele turnee pe echipe
                        Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                        BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

Sa-nteleg ca ati castigat atat la dublu cat si la echipe?
                          Revin mai tarziu cu clasamentul.

Comentariu

Clasamentul complet pe echipe:
                            I Sport Kombat București:
                            Trifu Bogdan,Ciobanu Alex,Rusu Cristi,Motoroi Costi
                            II Bistrița 1:
                            Apian Florin,Nistor Dorel,Ivan Alexandru,Iusan Mircea
                            III Purmo Cluj:
                            Toth Laszlo,Rusu Stefan,Kovacs Ema,Buruian Paul
                            E60:
                            Iacob Claudiu,Soos Deszo,Tic Ioan ,Zamblau Ionut
                            5-8
                            Onyx Zalău:Ambrus Csaba,Petrus Florin,Potra Dan,Pop Dan,Bob Marius(rezerva)
                            TT Miercurea Ciuc:Erdos Ferenc , Pal Zoltan , Jozsa Zoltan , Laszlo Zsolt
                            Piatra Neamț:Nitu Bogdan , Gatea Marius , Dan Andrei,Buruian Petru
                            Deva:Florescu Eleodor , Szakacs Bela , Popa Radu , Zbancu Leo
                            9-12
                            Cluj 3 :Nascu Horea , Radu serban , Camarasiu Tibi,Curea Radu
                            Reghin :Nagy Endre,Kantor Imre,Sipos Feri,Farkas Gabor
                            București 2 - Paul Nicolae, Maritanu Luminita , Popa Marius , Dragan Daniel
                            Bistrița 2: Ciobanu Gabriel, Patrasciuc Ovidiu , Patrasciuc Claudiu , Capota Gugu
                            13-16
                            Honda Cluj :Miron Mihai , Bacotiu Ciprian , Rusu Calin , Moldovan Nelu
                            Ludus : Anca Vladimir , Anca Octavian , Anca Claudiu,Carpaci Alexandru
                            CSS Tg Mureș baieti - Bende Norbert , Botos Radu , Daniel Zsombor , Daniel Istvan
                            Bistrița 3 - Garaz Mircea , Scurtu Nicu, Balogh Ferenc , Sopterean Ioan
                            17-19
                            Ramnicu Valcea - Cazacu Daniel , Balan Cristian , Barbu Daniel, ...
                            CSS Tg Mureș fete- Urszuly Timea , Ungvari Kinga , Hanzi Beata , Sandor Anamaria
                            Lamont Cluj - Ifrosa Petru , Simion Boby , Dan Nasui , Mureșan Dorel.

Comentariu

Clasamentul la dublu:
                              I Trifu Bogdan-Ciobanu Alex
                              II Florescu Eleodor-Zbancu Leo
                              III Motoroi Costi-Rusu Cristian
                              Toth Laszlo-Rusu Stefan
                              5-8
                              Potra Dan-Ambrus Csaba
                              Szakacs Bela-Popa Radu
                              Kovacs Ema-Buruian Paul
                              Soos Dezso-Zamblau Ionut
                              9-16
                              Maritanu Luminita-Dragan Daniel
                              Anca Claudiu-Ptrasciuc Claudiu
                              Andrei Dan-Buruiana Petru
                              Apian Florin-Ivan Alexandru
                              Gatea Marius-Nitu Bogdan
                              Nistor Dorel-Iusan Mircea
                              Iacob Claudiu-Tic Ioan
                              Erdos Ferenc-Pal Zoltan
                              17-24
                              Bende Norbert-Daniel Zsombor
                              Botos Radu-Daniel Istvan
                              Jozsa Zoltan-Lazslo Zsolt
                              Petrus Florin-Curea Radu
                              Mic Alexandru-Sipos Feri
                              Capota Gugu-Patrasciuc Ovidiu
                              Simion Boby-Mureșan Dorel
                              Urszuly Timea-Ungvari Kinga
                              18-32
                              Rusu Calin-Moldovan Nelu
                              Nagy Endre-Ciobanu Gabriel
                              Bacotiu Ciprian-Miron Mihai
                              Farkas Gabor-Kantor Imre
                              Balan Cristian-Barbu Daniel
                              Garaz Mircea-Balogh Ferenc
                              Paul Nicolae-Popa Marius
                              Hanzi Beata-Sandor Anamaria
                              33-38
                              Radu Serban-Camarasiu Tiberiu
                              Cazacu Daniel-Stroe Ionel
                              Anca Vladimir-Anca Octavian
                              Pop Dan-Bob Marius
                              Scurtu Nicolae-Sopterean Ioan
                              Nasui Dan Ifrosa Petru

Comentariu

Obositor rau drumul București - Reghin. Dar a meritat. Rezultatele vorbesc de la sine : am reusit sa ne pastram locul 1 la dublu castigat anul trecut, locul 3 la dublu ( Cristi - Costi) + locul 1 la echipe. Inainte de turneu , din ce pronosticuri am auzit eu, noi nu ne aflam printre favoriti. Singurul care a mizat pe noi a fost Rares. Mersi Rares!
                                A fost un turneu cu un nivel de joc ridicat, multe meciuri frumoase. O semifinala superba jucata impotriva Clujului, incheiata in meci decisiv. Salutari domnului Rusu Stefan !
                                Un meci la fel de spectaculos in compania baietilor de la Zalău. Toate meciurile la individual terminandu-se in set decisiv. La proba de dublu am pierdut 2 seturi tot turneul, asta pt ACEL DOMN care a spus ca noi nu jucam bine la dublu ( acum nu stiu cu cine ne-a comparat cand a afirmat asta...).
                                Pe scurt, un turneu f reusit pt noi, Bucureștiul. Ne vedem la anul, tot la Reghin
                                P.S : Bai Rares...lui Paulica ii e dor de chelneritza Alina )
                                Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Alex ,odihneste-te si poate vii si la Timișoara?
                                  Xi En Ting-X828
                                  Pryde 30
                                  Calibra LT Sound

Comentariu

Cipi nu vin la Timișoara ca nu vreau sa-l supar pe Rares ...) ..stie el de ce ...

Comentariu

Crezi ca se supara.Poate o sa il cunosc si eu ,nu am avut inca placerea,a zis ca vine.
                                      Xi En Ting-X828
                                      Pryde 30
                                      Calibra LT Sound

Comentariu

Postat în original de Alex.C
                                        Cipi nu vin la Timișoara ca nu vreau sa-l supar pe Rares ...) ..stie el de ce ...
                                        Hai ba ca glumeam Ne vedem la Brazi

Comentariu

Postat în original de Alex.C
                                          Obositor rau drumul București - Reghin. Dar a meritat. Rezultatele vorbesc de la sine : am reusit sa ne pastram locul 1 la dublu castigat anul trecut, locul 3 la dublu ( Cristi - Costi) + locul 1 la echipe. Inainte de turneu , din ce pronosticuri am auzit eu, noi nu ne aflam printre favoriti. Singurul care a mizat pe noi a fost Rares. Mersi Rares!
                                          A fost un turneu cu un nivel de joc ridicat, multe meciuri frumoase. O semifinala superba jucata impotriva Clujului, incheiata in meci decisiv. Salutari domnului Rusu Stefan !
                                          Un meci la fel de spectaculos in compania baietilor de la Zalău. Toate meciurile la individual terminandu-se in set decisiv. La proba de dublu am pierdut 2 seturi tot turneul, asta pt ACEL DOMN care a spus ca noi nu jucam bine la dublu ( acum nu stiu cu cine ne-a comparat cand a afirmat asta...).
                                          Pe scurt, un turneu f reusit pt noi, Bucureștiul. Ne vedem la anul, tot la Reghin
                                          P.S : Bai Rares...lui Paulica ii e dor de chelneritza Alina )
                                          Hmm. Era greu sa fiti considerati in afara favoritilor din moment ce ati fost cap de serie nr. 1.........
                                          Adevarul este ca ati castigat datorita faptului ca echipa castigatoare de anul trecut s-a divizat.....cu Toth, Rusu Stefan, Soos si Zamblau in echipa nu ajungeati voi la set decisiv cu Clujul. Cu toate acestea acest lucru nu va micsoreaza meritele. Felicitari!
                                          Singura echipa care a ajuns mai sus decat calculele initiale a fost E60-ul care desi am fost cap de serie nr. 7 am ajuns in semifinale pierzand la Bistrița 1 cu 5-4 in decisiv datorita faptului ca ne-am pus echipa neinspirat in acel meci. Pentru noi meciul cel mai reusit a fost cel cu Deva pe care l-am castigat cu 5-3, punctul cel mai important a fost castigat de Zamblau Ionut impotriva lui Zbancu Leo dupa ce a fost condus cu 2-0.
                                          Pentru mine ramane cea mai mare realizare in AMATuR chiar daca la acest succes cea mai mare contributie au avut-o partenerii mei de echipa.

Comentariu

Filo eu ma refeream la barfele ce se auzeau de afara nu ce era scris pe hartie...Cat despre afirmatia ta ca nu ajungeam la MECI decisiv cu Clujul in conditiile in care nu-si schimbau formula...nu are nici o baza. Chiar ma uimeste sigurantza cu care afirmi asta. Stiu si formula de anu trecut a Clujului si pot spune ca asta de anu asta a fost la fel de buna ...poate chiar mai buna.

Comentariu

Din nefericire mai multe echipe s au scindat, din diverse motive, aceste neintelegeri au dus la o valoare mai scazuta (da' nu cu mult)... pacat, sincer...
                                              Din fericire insa, antrenamentele intense din ultimile 9 luni, ale echipei noastre (prietenii cunosc exact ), au avut rezultatul scontat...
                                              ... iar personal, mi ar fi placut sa jucam cu echipa "E 60", dovada si "galeria" pe care i am facut 0 lu' Tic

Comentariu

bai bogdan vezi ca nu toti inteleg modul tau caterincos de-a vb...poate te antrenezi tu in secret pe undeva...

Comentariu

Ceva poze ptr "muritorii d rand" Asa sa ne ofticam k Bv nu a fost prezent Asta e,la anul daca suntem sanatosi sigur vom veni
                                                  13 Rules

Comentariu

Mai Alex...ce conteaza ce zice lumea acum dupa turneu sau modul caterincos al lui Bogdan?Important este k in ciuda faptului k nimeni nu miza pe voi nici la ehipe nici la dublu si a faptului k nu va antrenati,ati castigat...asta este cel mai important.Cu atat mai bine k nu miza nimeni pe voi ati demonstrat unde se afla adevarata valoare si talentul...
                                                    LUMINITA

Comentariu

Procesare...
                                                    X