Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"
De la Zalău vin doua echipe :
1. Echipa "Onyx"-Zalău
Ambrus Csaba
Petrus Florin
Potra Dan
Pop Dan
Dublu:
Potra Dan-Ambrus Csaba
Petrus Florin - Radu Curea
2. Echipa " FISA " Zalău
Bob Marius
Mureșan Carmen
Filip Remus
Szelei Francisc
Pop Dan, Bob Marius, Mureșan Carmen, Filip Remus si Szelei Francisc ne organizam la dublu pana la ora concursului ( eventual revin cu precizari cand stiu sigur componenta la dublu)
noi mai avem nevoie de un partener la dublu ... daca e cineva care nu are partener la dublu asteptam un mesaj sau sa ne caute sambata dimineata in sala
veti gasi cu siguranta maine dimineata.vine si un colonel simpatic care a ramas pe dinafara la dublu .am sa vorbesc azi cu el sa nu-si mai caute partener.pe maine
rares ... te rog sa-l intrebi pe dl. colonel daca are echipa , avem nevoie de un om si la echipa nu doar la dublu ... la echipa a doua am ramas fara un om ( carmen muresan a "picat" la pat ... gripa bat-o vina ) .... astept raspuns pe forum cat de repede se poate ... mersi
Postat în original de BM
rares ... te rog sa-l intrebi pe dl. colonel daca are echipa , avem nevoie de un om si la echipa nu doar la dublu ... la echipa a doua am ramas fara un om ( carmen muresan a "picat" la pat ... gripa bat-o vina ) .... astept raspuns pe forum cat de repede se poate ... mersi
Veniti linistiti ca mai vin jucatori de la Tg Mureș care n-au inca echipa.
Clasamentul la dublu:
I Trifu Bogdan-Ciobanu Alex
II Florescu Eleodor-Zbancu Leo
III Motoroi Costi-Rusu Cristian
Toth Laszlo-Rusu Stefan
5-8
Potra Dan-Ambrus Csaba
Szakacs Bela-Popa Radu
Kovacs Ema-Buruian Paul
Soos Dezso-Zamblau Ionut
9-16
Maritanu Luminita-Dragan Daniel
Anca Claudiu-Ptrasciuc Claudiu
Andrei Dan-Buruiana Petru
Apian Florin-Ivan Alexandru
Gatea Marius-Nitu Bogdan
Nistor Dorel-Iusan Mircea
Iacob Claudiu-Tic Ioan
Erdos Ferenc-Pal Zoltan
17-24
Bende Norbert-Daniel Zsombor
Botos Radu-Daniel Istvan
Jozsa Zoltan-Lazslo Zsolt
Petrus Florin-Curea Radu
Mic Alexandru-Sipos Feri
Capota Gugu-Patrasciuc Ovidiu
Simion Boby-Mureșan Dorel
Urszuly Timea-Ungvari Kinga
18-32
Rusu Calin-Moldovan Nelu
Nagy Endre-Ciobanu Gabriel
Bacotiu Ciprian-Miron Mihai
Farkas Gabor-Kantor Imre
Balan Cristian-Barbu Daniel
Garaz Mircea-Balogh Ferenc
Paul Nicolae-Popa Marius
Hanzi Beata-Sandor Anamaria
33-38
Radu Serban-Camarasiu Tiberiu
Cazacu Daniel-Stroe Ionel
Anca Vladimir-Anca Octavian
Pop Dan-Bob Marius
Scurtu Nicolae-Sopterean Ioan
Nasui Dan Ifrosa Petru
Obositor rau drumul București - Reghin. Dar a meritat. Rezultatele vorbesc de la sine : am reusit sa ne pastram locul 1 la dublu castigat anul trecut, locul 3 la dublu ( Cristi - Costi) + locul 1 la echipe. Inainte de turneu , din ce pronosticuri am auzit eu, noi nu ne aflam printre favoriti. Singurul care a mizat pe noi a fost Rares. Mersi Rares!
A fost un turneu cu un nivel de joc ridicat, multe meciuri frumoase. O semifinala superba jucata impotriva Clujului, incheiata in meci decisiv. Salutari domnului Rusu Stefan !
Un meci la fel de spectaculos in compania baietilor de la Zalău. Toate meciurile la individual terminandu-se in set decisiv. La proba de dublu am pierdut 2 seturi tot turneul, asta pt ACEL DOMN care a spus ca noi nu jucam bine la dublu ( acum nu stiu cu cine ne-a comparat cand a afirmat asta...).
Pe scurt, un turneu f reusit pt noi, Bucureștiul. Ne vedem la anul, tot la Reghin
P.S : Bai Rares...lui Paulica ii e dor de chelneritza Alina )
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de Alex.C
Obositor rau drumul București - Reghin. Dar a meritat. Rezultatele vorbesc de la sine : am reusit sa ne pastram locul 1 la dublu castigat anul trecut, locul 3 la dublu ( Cristi - Costi) + locul 1 la echipe. Inainte de turneu , din ce pronosticuri am auzit eu, noi nu ne aflam printre favoriti. Singurul care a mizat pe noi a fost Rares. Mersi Rares!
A fost un turneu cu un nivel de joc ridicat, multe meciuri frumoase. O semifinala superba jucata impotriva Clujului, incheiata in meci decisiv. Salutari domnului Rusu Stefan !
Un meci la fel de spectaculos in compania baietilor de la Zalău. Toate meciurile la individual terminandu-se in set decisiv. La proba de dublu am pierdut 2 seturi tot turneul, asta pt ACEL DOMN care a spus ca noi nu jucam bine la dublu ( acum nu stiu cu cine ne-a comparat cand a afirmat asta...).
Pe scurt, un turneu f reusit pt noi, Bucureștiul. Ne vedem la anul, tot la Reghin
P.S : Bai Rares...lui Paulica ii e dor de chelneritza Alina )
Hmm. Era greu sa fiti considerati in afara favoritilor din moment ce ati fost cap de serie nr. 1.........
Adevarul este ca ati castigat datorita faptului ca echipa castigatoare de anul trecut s-a divizat.....cu Toth, Rusu Stefan, Soos si Zamblau in echipa nu ajungeati voi la set decisiv cu Clujul. Cu toate acestea acest lucru nu va micsoreaza meritele. Felicitari!
Singura echipa care a ajuns mai sus decat calculele initiale a fost E60-ul care desi am fost cap de serie nr. 7 am ajuns in semifinale pierzand la Bistrița 1 cu 5-4 in decisiv datorita faptului ca ne-am pus echipa neinspirat in acel meci. Pentru noi meciul cel mai reusit a fost cel cu Deva pe care l-am castigat cu 5-3, punctul cel mai important a fost castigat de Zamblau Ionut impotriva lui Zbancu Leo dupa ce a fost condus cu 2-0.
Pentru mine ramane cea mai mare realizare in AMATuR chiar daca la acest succes cea mai mare contributie au avut-o partenerii mei de echipa.
Filo eu ma refeream la barfele ce se auzeau de afara nu ce era scris pe hartie...Cat despre afirmatia ta ca nu ajungeam la MECI decisiv cu Clujul in conditiile in care nu-si schimbau formula...nu are nici o baza. Chiar ma uimeste sigurantza cu care afirmi asta. Stiu si formula de anu trecut a Clujului si pot spune ca asta de anu asta a fost la fel de buna ...poate chiar mai buna.
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Din nefericire mai multe echipe s au scindat, din diverse motive, aceste neintelegeri au dus la o valoare mai scazuta (da' nu cu mult)... pacat, sincer...
Din fericire insa, antrenamentele intense din ultimile 9 luni, ale echipei noastre (prietenii cunosc exact ), au avut rezultatul scontat...
... iar personal, mi ar fi placut sa jucam cu echipa "E 60", dovada si "galeria" pe care i am facut 0 lu' Tic
Mai Alex...ce conteaza ce zice lumea acum dupa turneu sau modul caterincos al lui Bogdan?Important este k in ciuda faptului k nimeni nu miza pe voi nici la ehipe nici la dublu si a faptului k nu va antrenati,ati castigat...asta este cel mai important.Cu atat mai bine k nu miza nimeni pe voi ati demonstrat unde se afla adevarata valoare si talentul...
Comentariu