buna sunt jucator de tenis de masă si am nevoie de ajutor in achizitionarea unei palete.Imi place sa atac imediat dupa serviciu da am jucat cu o paleta de atac "bryce speed fx-lemn carbon" si nu mi-a placut pt k sare foarte tare mingea din ea.Am un serviciu foarte bun si am nevoie de paleta sa ma ajute in asta dar vreau sa am si un control destul de bun.Ce ziceti de un lemn "butterfly balsacarbo x3 all+" ar fi bun?...dak da in combinatie cu ce fata? Astept raspuns dak se poate cat mai repede k am nevoie urgent de paleta.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
butterfly balsa carbo x3 all
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Re: caut paleta si am nevoie de ajutor...
SOLCION 2.1 ar fi o alegere perfecta pentru FH. Datorita buretelui moale si efectului tensor incorporat are un spin extraordinar, poti salta chiar mingi joase, aparent imposibile. In ceea ce priveste controlul, este sigur fata cea mai "simtita" dintre toate BF-urile cu speed similar. Este noua mea fata FH iar pe CAYMAN-ul meu se comporta ff bine. Pentru rever, daca il ai foarte activ, poti incerca aceeasi fata, poate mai subtire. Daca esti chopper pe rever, pune un tackiness C de 1.9. La acest setup vei avea control desavarsit atat pe FH, cat si pe BH. Sa nu iei litera de lege ceea ce ti-am spus, sunt simple experiente personale, deci subiective.Bafta la sapat...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
salut, sunt nou printre voi, dar vechi in ale tenisului, nu pot spune ca sunt si extraordinar de bun, dar ma descurc, daca ma poate ajuta cineva si pe mine pt. alegerea unei palete adecvate i-as fi recunoscator, practic acest sport aproape zilnic. id gl10cyp. ms multYasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
daca este cineva amabil, as putea sa ajung la bucuresti sau in alta locatie sa joc un meci cu un cunoscator, pentru a-si da cu parerea de stilul meu de joc si a-mi recomanda o paleta buna pentru mine, in ianuarie este campionatul pe Ministerul de Interne si am sa particip si eu, daca s-ar putea pana atunci as dori sa am deja paleta, si sa am timp sa ma si acomodez cu ea. va multumesc. sper sa ma puteti ajuta, ma bazez pe voi.Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
as dori sa fie totusi cineva cu care sa pot discuta pe forum sa ne putem intalniYasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
in idm la basarab este sala?Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
ca lemn ma gandesc la ceva din gama donic, din cate am vazut par a fi printre cele mai reusiteYasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Postat în original de darkin idm la basarab este sala?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de darkdaca este cineva amabil, as putea sa ajung la bucuresti sau in alta locatie sa joc un meci cu un cunoscator, pentru a-si da cu parerea de stilul meu de joc si a-mi recomanda o paleta buna pentru mine, in ianuarie este campionatul pe Ministerul de Interne si am sa particip si eu, daca s-ar putea pana atunci as dori sa am deja paleta, si sa am timp sa ma si acomodez cu ea. va multumesc. sper sa ma puteti ajuta, ma bazez pe voi.
viewtopic.php?f=6&t=1190viewtopic.php?f=6&t=1607
Comentariu
victor, daca poti da-mi nr tau de tel sa ne intalnim cand ai timp si sa mergem impreuna. ms multYasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
ma gandesc ca lemn la un Donic Dotec, ce ziceti?? pare intrresantYasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Pai da, toata lumea spune ca pare interesant pt ca este altfel. Nimeni nu se intreaba, oare cati jucatori de top folosesc acest lemn?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Salut dark,intamplator am si eu radacinile la Tecuci.Chiar weekendul asta voi fi acolo.Daca vrei incerc sa te pun pe felie cu jucatorii mai vechi din Tecuci.Au o sala cocheta,poate intri si tu in cercul lor.Suna-ma sa povestim si poate sambata chiar ne vedem la un joc.0740250901,Rares
Comentariu
visco ai dreptate, la acest lucru m-am referit si eu ca sunt altfel, dar din cate stiu crisan foloseste paleta Donic, oricum astept pareri. Rares sigur ne vedem sambata si poate ma ajuti sa imi aleg paleta potrivita, dar sa nu te superi daca te bat cu o paleta Hanoi din 1992Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Iar legat de sala nu stiu la care te referi, eu am in plan anul acesta sa fac o sala sportiva pentru Tecuci, nu prea sunt locuri unde poati juca un tenis de calitate, sper sa primesc acordul primariei sa imi acorde un spatiu pe cate l-am identificat si poate de la anul o sa organizez si niste competitii in tecuci , sa ne mai intalnim si noi, sa peram ca totul va fi bine si o sa va astept cu drag.Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Salut Dark.E vorba de un prieten de-al meu care are amenajata o sala micuta la el la firma.
Mai jucam uneori la scoala 10 la prof Rosu.
Legat de o competitie la Tecuci,am avut in plan sa organizez anul acesta ceva insa e destul de greu de unul singur.Poate impreuna reusim sa organizam o competitie anul viitor si la Tecuci.
Cat despre alegerea paletei,as putea cu placere sa-ti dau niste sfaturi mai ales ca in trecut am jucat si eu cu palete cat de cat mai normale
Comentariu
ce zici de DONIC Appelgren Dotec Control si fete Donic Quatro formula,au control 8,tempo8,efect10 1,8 mm???Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3916
- Deva
- 74
Likes given: 2048Likes received: 1401
Postat în original de darkvisco ai dreptate, la acest lucru m-am referit si eu ca sunt altfel, dar din cate stiu crisan foloseste paleta Donic, oricum astept pareri. Rares sigur ne vedem sambata si poate ma ajuti sa imi aleg paleta potrivita, dar sa nu te superi daca te bat cu o paleta Hanoi din 1992
Comentariu
ba il bat, nu am specificat la puncte, ci cu paleta aia, nu???Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
Postat în original de darkvisco ai dreptate, la acest lucru m-am referit si eu ca sunt altfel, dar din cate stiu crisan foloseste paleta Donic, oricum astept pareri. Rares sigur ne vedem sambata si poate ma ajuti sa imi aleg paleta potrivita, dar sa nu te superi daca te bat cu o paleta Hanoi din 1992Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Donic Dicon foloseste Crisan , si fețe Waldner , acum poate o fi trecut la alte fețe,ceva din gama noua ...Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Va salut prieteni.Sunt din hunedoara si sunt proaspat logat.am asteptat mult timp autentificarea.
pe un lemn de donic nu ar merge fete yasaka gatien mark V de exemplu?Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
De ce nu? Conteaza insa pe care lemn pt ca au si combinatiile astea secretele lor. Si mai conteaza f mult si senzatia subiectiva care-i convine fiecaruia.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:45.Procesare...X
Comentariu