Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dupa retragerile recente, au intrat pe lista principala: Kacso Bence, Odorheiu Secuiesc; Moldovan Cristian, Târnaveni; Nica Ionut, Brașov; Samoila Florin, Sighișoara.
Daca tocmai am (re)aparut si eu pe lista de 78, e musai sa va mai impartasesc cateva poze, aseara iesind si panglicile medaliillor de sub mana priceputa a cunostintei din Bradesti a colegului nostru Miklos Imre:
Inscrierea/retragerea participantilor: pe forum sau telefonic - pana joi, 07.08.2014, orele 20,00. Retragerile ulterioare nu vor fi luate in considerare, iar absentii vor fi trecuți în clasament cu N - nemotivat.
Daca nu vom avea abesenti nemotivati si inscrieri in plus, vom avea 8 grupe de 7 jucatori si 4 grupe de 6:
confruntarea dintre Marian Florin vs. Gyorfi Szabolcs (ambii inscrisi si in acest an),
si cateva secvente din seturile semifinalei Farkas G. - Erdos F.:
Yo (vorba lu' Corcozul) cam trebuie sa ma pregatesc de drum si de carat mese - pe la orele 14 trecute fix incepand golirea Fit.Feelului in favoarea prietenilor de la Corund -, astfel ne revedem si reauzim pe forum numai dupa-masa.
Spor la spor, calatorie placuta (tuturor celor care inca nu-s pe drum sau care n-au ajuns deja la Corund), si sa ne vedem cu bine!
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Noi am adus deja primele 8 mese la Corund, si am demarat pregatirile.
Nea Antal si Kantor Ocsi sunt deja printre noi, ii asteptam si pe Gelu, Nica Ionut si pe Denes Feri sa ni se alature. Imediat incingem si cateva partide.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu