Am ramas placut impresionat de locatia unde s-a desfasurat turneul de sambata trecuta.In opinia mea aceasta reprezinta in momentul de fata cea mai frumoasa si adecvata sala de tenis de masă din tara,dintre cele pe care le-am vazut pana in prezent in Amatur.Argumentele care sustin parerea mea sunt evidente:
-locatie incapatoare,cu plafon inalt si stalpi de sustinere care nu jeneaza jucatorii;
-suprafata de joc dintre cele mai bune;
-spatiul de joc la cote ITTF;
-iluminat puternic,artificial,foarte "odihnitor" ochilor;
-mese noi,garduri separatoare;
-vestiare,grupuri sanitare,sala pentru protocol si sala pentru fumatori,toate foarte primitoare;
-locuri pe scaune pentru toti cei care nu joaca,spatiu de relax intre partide.
Adaugand la toate aceste elemente coeziunea si profesionalismul echipei de organizatori(Alex & Adof) si a colaboratorilor,sala din Sibiu constitue deja un motiv de mandrie pentru toti amatorii pasionati de tenis de masă din Sibiu si imprejurimi.
ARIA TM Sibiu-Mult succes!
-locatie incapatoare,cu plafon inalt si stalpi de sustinere care nu jeneaza jucatorii;
-suprafata de joc dintre cele mai bune;
-spatiul de joc la cote ITTF;
-iluminat puternic,artificial,foarte "odihnitor" ochilor;
-mese noi,garduri separatoare;
-vestiare,grupuri sanitare,sala pentru protocol si sala pentru fumatori,toate foarte primitoare;
-locuri pe scaune pentru toti cei care nu joaca,spatiu de relax intre partide.
Adaugand la toate aceste elemente coeziunea si profesionalismul echipei de organizatori(Alex & Adof) si a colaboratorilor,sala din Sibiu constitue deja un motiv de mandrie pentru toti amatorii pasionati de tenis de masă din Sibiu si imprejurimi.
ARIA TM Sibiu-Mult succes!
Comentariu